Tabu
Image default
LIFE & LOVE Slider

Câte suflete pereche avem de fapt

Un studiu estimează că, pentru fiecare persoană, nu există una, ci mai multe persoane cu care ar face o pereche perfectă.

Ești singur, ești tipul optimist și ești convins că, dacă nu ai găsit încă dragostea adevărată, sufletul tău pereche te așteaptă undeva? Ei bine, te înșeli. Nu am avea unul, ci treizeci de suflete pereche.

De unde vine această cifră? Potrivit unor calcule științifice realizate de Bobby Seagull, un matematician englez pentru site-ul de întâlniri Badoo. Cum a reușit statisticianul să ajungă la această concluzie? El a calculat șansele de a găsi persoana care ni se potrivește cu adevărat, ținând cont, într-o anumită populație și loc, de o serie de factori: grupa de vârstă, procentul de persoane singure, rata de succes a relațiilor, numărul de rezidenți.

Omul de știință este categoric: „Mereu am crezut că există mulți posibili aleși/alese pentru fiecare dintre noi. Conceptul unui singur partener perfect între miliardele de oameni de pe planetă este matematic foarte puțin probabil”, spune el, sperând că „acest studiu îi va ajuta pe oameni să se simtă mai optimiști cu privire la dragoste.”

Rămâne de văzut cum să găsești una dintre cele treizeci de suflete epreche: „Fiecare individ este diferit”, spune matematicianul care, oricât de științific ar fi, nu se teme să spună că a fi deschis și onest ar trebui să sporească matematic șansele de a găsi un partener – rețineți totuși că matematica nu ține cont de chimie și atracție în timpul unei întâlniri.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna a închiriat o insulă din Anglia ca să-și înregistreze noul album

Andreea Damian

Tot ce trebuie să știi despre utilizarea unui dermaroller. Cum îți afectează tenul

Andreea Damian

Draga Olteanu-Matei, ultima „reprezentaţie” pe pământ

Andreea Damian

Cum se întreține costumul de baie pentru a-l păstra mai mult timp

Andreea Damian

Snoop Dogg își va lansa propriul vin în această vară

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 12 iunie!

realitatea

Scrie un comentariu