Tabu
PEOPLESlider

Mihai Petre a ajuns pe mâna chirurgului-ortoped. Ce i s-a întâmplat

Mihai Petre are din nou probleme de sănătate. În martie a căzut pe o pârtie, în Austria, în timp ce făcea snowboard, și s-a ales cu o ruptură de ligament. De această dată, dansatorul are de suferit după o luptă cu valurile, la mare.

Mihai Petre și-a rupt degetul mic și a ajuns de urgență la același medic care l-a tratat și în trecut, scrie unica.ro. 

„Întotdeauna o plăcere să mă văd cu Dr. Vlad Predescu – chirurg ortoped. Bine… recunosc că nu mă așteptam să îl vizitez la așa scurt timp de la ruptura de ligament colateral, cu o altă ruptură. De data asta e un deget, mic e adevărat, nimic grav, însă am avut parte de aceeași atenție, profesionalism și conversație de calitate care ajută enorm cred eu, în relația medic-pacient.  Aveți grijă cu valurile dacă sunteți la mare. Nu e bine să te lași dus de val întotdeauna. Nici nu mi-am dat seama cum am fost luat de unul. Bine că m-am ales doar cu atât. Vacanță frumoasă!”, a scris Mihai Petre pe o rețea de socializare.

Mihai Petre și familia lui au ales în această vară mai multe destinații de vacanță. Au fost în Italia, a urmat apoi Polonia, Clujul, iar în urmă cu câteva zile au ajuns în Bulgaria. 

„Cel mai bine mă simt în vacanță cu familia, cu fetele mele. De data asta mă bucur mult că a venit și mama. Am ajuns în Bulgaria, în stațiunea Obzor, aproape de casă, unde am fost surprinși de varietatea opțiunilor în ceea ce privește cazarea, activitățile – super child-friendly, meniul zilnic. Dacă va gândiți să dați o tura pe aici – scutiți-va de stresul inutil și lăsați-i pe profesioniști să se ocupe de pachetul vostru”, spunea Mihai Petre.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Horoscop pentru întoarcerea la școală 2022: viața profesională a acestor zodii ia o nouă întorsătură

Andreea Damian

Unul dintre cei mai mari autori americani, Philip Roth, a murit în vârstă de 85 de ani.

realitatea

Gestul lui Michelle Obama pentru copiii aflați în izolare

Andreea Damian

Delia a făcut un anunț important despre copil, de Crăciun

Andreea Damian

Au trecut sarbatorile…Apelam la diete sau cum ardem cat mai multe calorii?

realitatea

Se închide H&M. Veniturile s-au prăbușit din cauza pandemiei

Andreea Damian

Scrie un comentariu