Tabu
Image default
BEAUTY

Detaliul remarcat la Miss Franța 2024. De ce este specială câștigătoarea trofeului

Miss Nord-Pas-de-Calais, Eve Gilles, a fost încoronată Miss Franţa 2024, sâmbătă seara. Câştigătoarea, în vârstă de 20 de ani, este specială, deoarece are părul scurt. O premieră în concurs din 1999 încoace.

Prezentat de Jean-Pierre Foucault, concursul de frumuseţe a avut loc la Zénith din Dijon. Eve este studentă la matematică şi îi succede Indirei Ampiot, Miss Franţa 2023.

„Nu mă simt ca şi cum aş fi Miss Franţa. Nu ştiu unde mă aflu, nu ştiu ce mi se întâmplă, este un moment cu adevărat incredibil”, a spus Eve, după ce a fost anunţată drept câştigătoare.

Tânăra care a fost aleasă câștigătoare a concursului de frumusețe Miss Franța 2024 se raportează la reușita sa ca fiind un triumf al conceptului de „diversitate”, atrăgând atât laude pentru părul ei tuns scurt, cât și critici previzibile din partea telespectatorilor concursului de frumusețe, acuzați de sexism în urma remarcilor aduse la adresa fetei, potrivit AFP, citată de RFI.

„Nimeni nu ar trebui să îți impună cine sau cum ar trebui să fii”, a declarat concurenta în vârstă de 20 de ani, Eve Gilles, singura de anul acesta cu părul tuns scurt.

„Suntem obișnuiți să vedem concurente frumoase cu părul lung alese la Miss, însă eu am apelat la un aspect mai androgin, cu părul scurt. Fiecare femeie este diferită și unică în felul ei”, a declarat Eve Gilles după ce sâmbătă seara a fost desemnată câștigătoarea concursului de frumusețe Miss Franța.

În 1999, Karine Lherm a fost Miss Albigeois şi s-a aflat în concursul general de la Miss France, având un păr scurt, blond platinat. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Jojo renunta la un tatuaj. Afla cum si de ce!

Hot – sprâncene bogate

realitatea

Îndrăznește!

realitatea

Motivaţia salvează silueta

Ce sa nu-ti inveti fiica despre frumusete

SlimArt introduce epilarea definitivă cu ultrasunete

realitatea

Scrie un comentariu