Tabu
PEOPLESlider

Melania Trump, ultimul mesaj în calitate de Prima Doamnă a SUA

În ultimul mesaj în calitate de Primă Doamnă a SUA, Melania Trump a făcut referire la violențele de săptămâna trecută de la Capitoliu, îndemnându-i pe americani să se concentreze pe ce îi unește, nu pe ce îi desparte. Ea a mai ținut, însă, să spună că, în ultimii ani, a fost ținta a numeroase atacuri și acuzații nefondate.

Într-un mesaj postat inițial pe site-ul oficial al Casei Albe, Melania Trump a ținut să „condamne ferm actele de violență” săvârșite săptămâna trecută la Capitoliu, în ziua în care Congresul a certificat victoria democratului Joe Biden în alegerile prezidențiale. Violențele săvârșite chiar de susținători ai lui Donald Trump, încă președinte al SUA, s-au soldat cu moartea a șase persoane.

Prima Doamnă i-a implorat pe oameni să renunțe la orice act de violență și „să nu facă niciodată presupuneri bazate pe culoarea pielii unei persoane sau să folosească diferitele ideologii politice ca fundament pentru agresiune și dușmănie”.

Dezamăgită de toate bârfele care au circulat despre ea

Melania Trump s-a arătat apoi dezamăgită de bârfele, atacurile și acuzațiile nefondate la adresa ei: „Mi se pare rușinos că în jurul acestor evenimente tragice s-au iscat bârfe, atacuri personale nejustificate și acuzații false la adresa mea de la oameni care caută să fie relevanți și au o agendă. Acum e vorba doar despre vindecarea țării noastre și a cetățenilor săi. Nu ar trebui să fie folosită pentru câștig personal”.

Ea a lăudat faptul că americanii s-au prezentat într-un număr atât de mare la vot la alegerile din noiembrie, dar a precizat că „nu trebuie să permitem acestei pasiuni să se transforme în violență”.

Melania Trump a ținut apoi să le mulțumească milioanelor de americani care au fost alături de ea și de soțul ei și a mărturisit că îndeplinirea funcției de Primă Doamnă a Statelor Unite a fost „onoarea vieții mele”.

ARTICOLE SIMILARE

O nouă nuntă în familia regală britanică. Mireasa: nepoata reginei, prințesa Eugenie

Andreea Damian

Jessica Simpson și-a îngrijorat fanii din mediul online cu cea mai recentă postare

Andreea Damian

Cum arată fratele și mama lui George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan

Tabu Tabu

Melania Trump, „săptămâna modei” în Japonia

Andreea Damian

Reteta de vara – Vinete umplute

realitatea

Avertismentul medicilor: Și sexul cu un partener stabil este riscant în timpul pandemiei

Andreea Damian

Scrie un comentariu