Tabu
Image default
FASHION Slider

Tendințele modei în 2021: 12 culori pe care le vor vom purta la primăvară și în vară

În următoarele sezoane vedem nu numai galben strălucitor și gri (culorile anului 2021, alese de Institutul Pantone), vom purta și maro scorțișoară, roșu cardinal și verde lime.

Paleta de culori își schimbă tonurile la fiecare șase luni. Pentru primăvara/vara 2021, ele sunt radiante. Tonurile deschise vor fi amestecate cu nuanțe naturale și tonuri neon incitante sau purtate în variante simple. Revine minimalismul, cu alb și negru, dar și dorul de fericire și bucurie care se manifestă cu cele mai strălucitoare culori. Mixarea și potrivirea țesăturilor și culorilor este, de asemenea, o problemă: experimentăm pentru a găsi noi combinații de culori.

Culorile anului 2021

Și există, de asemenea, culorile anului 2021 alese de Institutul Pantone: „Galben iluminant” și „Gri suprem”: prima este lumina speranței, plină de vibrație și strălucirea geniului care luminează viitorul; al doilea exprimă rezistență naturală, o rocă solidă și fiabilă de care merită să te agăți pentru a depăși pandemia, de aceea este calmantă și reprezintă rezistența. Împreună se completează, se îmbrățișează și așteaptă cu nerăbdare sezonul cald.

12 culori pe care le vom purta în primăvara și vara anului 2021

Alb strălucitor

Simplu, alb clasic, perfect ca un look all-over care poate fi completat cu accesorii inspirate din anii ’90.

Alb crem

Paco Rabanne

Albul crem, denumit și culoarea untului, conferă o senzație de căldură. E ideal pentru ținute romantice precum rochii din dantelă, babydoll și lenjerie. Este purtat ton pe ton pentru un aspect simplu, elegant sau mai îndrăzneț în combinație cu accesorii din piele neagră.

Roșu cardinal

Chanel

Un roșu intens, care este adesea purtat cu costume extravagante sau ținute business.

Galben intens

Versace

Această nuanță caldă și strălucitoare de galben va fi una dintre cele mai populare în 2021. Galbenul strălucește cel mai frumos în combinație cu roz.

Roz prăfuit

Philosophy di Lorenzo Serafini

Ne amintește de vata de zahăr și este adesea folosit pentru materiale ușoare, cum ar fi tulle și mătase. Purtați-l cu blugi și cizme pentru a descoperi latura sa mai casual.

Violet deschis

Valentino

Este culoarea câmpurilor înflorite de pe coastele Franței: un echilibru perfect între delicat și puternic. Culoarea este cea mai frumoasă ca aspect general.

Verde pădure

Erdem

O notă de verde neutru care transformă fiecare piesă într-un produs popular care poate fi purtat din primăvară până în toamnă.

Verde neon

Balmain

Eliberează aspectul și atrage atenția. Iarna l-am testat deja cu câteva accesorii în culoarea neonului strălucitor. Acum este timpul să îl îmbraci.

Maro scorțișoară

Proenza Schouler

Deosebit de frumos cu un ten ușor bronzat. Maroul cald în nuanța scorțișoarei se potrivește perfect cu tonurile luminoase de neon.

Greige

Giorgio Armani

O nuanță elegantă și atemporală care se poartă cu acvamarin.

Albastru marin

Acne Studios

Este culoarea apei cristaline pe care o găsim pe coastele mediteraneene. Poate fi combinat perfect cu gri, argintiu și alb crem.

Gri

Fendi

Niciodată prea întunecat și inspirat de cuarț și marmură: griul va înlocui (parțial) negrul și va deveni un simbol al unei noi feminități. Puternic și încrezător.

ARTICOLE SIMILARE

Pro sau contra indulcitorilor?

realitatea

Mirela Retegan și Zurli ajută o familie cu șapte copii să aibă o șansă nouă la viață

Dora Constantinovici

Agyness Deyn, Hare Krishna în V magazine

realitatea

Trend alert: Revine moda anilor ’70

realitatea

Bonnie Pointer, membru fondator al trupei Pointer Sisters, a murit la 69 de ani

Andreea Damian

Kate Moss in lookbook-ul TopShop toamna/iarna

realitatea

Scrie un comentariu