Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum și-a cheltuit Delia primii bani din muzică. Cât de bogată este acum artista

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate, dar și bogate artiste din showbizul românesc. Încă de la debutul ei în lumea artistică a făcut furori. S-a lansat cu trupa N&D, care înnebunea publicul în urmă cu mai bine de 20 de ani.

De curând, Delia a povestit ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat din muzică și mai ales, aceasta a mărturisit că nu se aștepta să fie remunerată, mai ales că a fost primul său concert. Primul său recital a fost organizat la Constanța, spre marele ei entuziasm! Însă șocul cel mai mare l-a avut în momentul în care a aflat de la organizatorii evenimentului că va primi bani pentru faptul că va cânta în fața mulțimii.

„Eu am auzit că vom fi plătiți pentru eveniment. Aveam succes deja, era prima piesă lansată, a bubuit atunci. Nu eram total necunoscuți. Eram la Constanța, aveam 17 ani. Și atmosfera aceea pe mine m-a…eu eram ceva gen „Cum, mă? Ne dau bani? Să cântăm?”. Da, așa trebuie. „Ce tare!„”, a dezvăluit Delia.

După ce a primit primii bani, Delia a dat fuga la magazinul preferat de bijuterii și s-a accesorizat cu mai multe inele din argint care, la acea vreme, erau la mare modă printre tineri. „M-am dus și mi-am luat niște inele din argint. De undeva de la Budapesta, știa eu o constignație unde ma opream eu când mă întoceam de la liceu, dintr-alea cu cruci, cum erau atunci, cu pietroaie”, a mai adăugat Delia în podcastul lui Gojira.

Anii ce au trecut au tot găsit-o într-o continuă schimbare, lucru care a făcut-o și mai interesantă pentru cei care o iubesc și care i-au urmat stilul excentric și naturalețea cu care acționează oriunde merge. Alături de soțul ei, vedeta deține un duplex impresionant care are în jur de 400 de metri a cărui valoare este estimată de peste un milion de euro. Deși suntem în plină pandemie, soții Munteanu au pus ochii pe un alt duplex într-o altă zonă a Capitalei. De asemenea, aceasta deține piese vestimentare, bijuterii și mașini de lux, iar tarifele la evenimente sunt cuprinse între 2.500 și 3.500 de euro.

ARTICOLE SIMILARE

O nouă criză în familia regală britanică. Prinții William și Harry și-au împărțit banii. Ce urmează

Andreea Damian

Ashley Graham, modelul supraponderal, însărcinată pe podium la New York Fashion Week

Andreea Damian

Gwyneth Paltrow arată fabulos fără machiaj, datorită unui obicei foarte ciudat

Andreea Damian

Gwyneth Paltrow se retrage din actorie! Motivele pentru care a luat această decizie importantă

Andreea Damian

Hygge, sau cum sa te bucuri intotdeauna de viata

realitatea

Britney Spears susține concerte în lenjerie intimă

Andreea Damian

Scrie un comentariu