Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Panică la Hollywood! Brad Pitt, în scaunul cu rotile

În hanorac negru, cu ochelari negri și mască chirurgicală. Așa a fost surprins Brad Pitt părăsind o clinică din Beverly Hills pe un scaun cu rotile. Imaginile au stârnit panică pe Internet cu câteva zile înainte de ceremonia premiilor Oscar, de pe 25 aprilie.

Brad Pitt iese dintr-o vizită medicală într-un scaun cu rotile, escortat de un bodyguard. Imaginile actorului american, cu glugă neagră pe cap, ochelari de soare și mască chirurgicală, au apărut pe Page Six, semănând panică printre fanii starului, cu câteva zile înainte de Oscaruri.

În realitate, Brad Pitt pur și simplu a avut o întâlnire cu medicul dentist, unde a trebuit să facă o anestezie locală. Presa americană indică faptul că este obișnuit în Statele Unite, indiferent de tipul de anestezie efectuată, să nu-ți asumi riscuri la ieșirea din spital, deci trebuie să fii scos în scaunul cu rotile.

citește și Brad Pitt va prezenta Premiile Oscar 2021

O intervenție medicală care intervine totuși cu câteva zile înainte de cea de-a 93-a ediție a premiilor Oscar, de unde și această panică. Brad Pitt este într-adevăr una dintre cele patru gazde (alături de Reese Witherspoon, Harrison Ford și Halle Berry) a ceremoniei care va avea loc pe 25 aprilie la Los Angeles. Deci, nu trebuie să ne facem griji: Brad Pitt va fi acolo. S-ar putea să nu articuleze corect cuvintele, dar va fi acolo.

ARTICOLE SIMILARE

Apple va produce un film despre Napoleon Bonaparte

Ciocîrlan

Alimente recomandate zilnic femeilor (partea I)

realitatea

Ce fată frumoasă are Marius Şumudică! Sarah este fotomodel şi visează la titlul de Miss România

Andreea Damian

Un serial abia lansat a reușit să devanseze „Game of Thrones“ pe IMDb

Andreea Damian

Secretul Ramonei Bădescu după ce a devenit mamă la 50 de ani!

Tabu Tabu

Noutăți de ultimă oră despre nașterea lui Kate Middleton. Ce a anunțat Palatul

Andreea Damian

Scrie un comentariu