Tabu
PEOPLE

Uluitor! Ce a făcut Geanina Ilieș înainte de a fi prezentatoare TV

De cele mai multe ori viața surprinde pe toată lumea și are multe necunoscute. Puțini își mai amintesc de prezentatoarea TV Geanina Varga, care acum se numește Ilieș, și care înainte de a prezenta emisiuni de televiziune făcea cu totul altceva. Tabu îți spune cum s-a făcut remarcată vedeta care acum prezintă o emisiune de televiziune în Geanina Varga s-a născut pe 3 iunie 1985 în București și este cunoscută ca actriță, jurnalist și model. Tânăra s-a făcut remarcată în 2007, anul în care toate planetele s-au aliniat și i-a mers că pe roate.

geanina ilies in cu un pas inainte
geanina ilies in cu un pas inainte

În luna octombrie, Geanina câștigă concursul de frumusețe Miss Fotomodel România, după ce în urmă cu opt luni dăduse naștere băiețelului sau Patrik Alexandru. În același an a pozat pentru revista cu iepurași și apoi a fost distribuită într-un serial de televiziune. Este vorba de “Cu un pas înainte” în care au mai jucat Laura Cosoi și Smiley. În serial Geanina Varga o interpreta pe Katia Dinescu, sora mai mică a personajului interpretat de Monica Davidescu, o dansatoare pasionată de ceea ce făcea.

Aflată la începutul carierei, tânăra actrița a strălucit în rolul sau și apoi a mai primit două angajamente, în 2008, în “Boogie”, unde o joacă pe Roxana și apoi, un an mai târziu primește rolul lui Harlot în “Hellhounds”. Între timp a avut mai multe apariții în spoturi publicitare și defilări pe podiumurile de modă, iar apoi s-a dedicat carierei de prezentatoare de televiziune. Însă o vreme s-a lăsat de știri sportive și s-a dedicat afacerilor, iar de anul trecut s-a întors la emisiunile de divertisment. noul show in care este “pețitoare”.

ARTICOLE SIMILARE

Halle Berry a dezvăluit preparatul care o ajută să se mențină tânără

Andreea Damian

Andreea Mantea, sărbătoare în Turcia, departe de familie

Tabu Tabu

Nicoleta Luciu, de nerecunoscut. Fanii sunt șocați: „Zici că e mamaia de pe uliță”

Andreea Damian

Noi contre între Melania și Ivanka Trump. Carte plină cu dezvăluiri despre relația lor

Andreea Damian

Inna a pozat așa cum nu ai mai văzut-o niciodată FOTO

Tabu Tabu

Dietă de fotomodel. Ce conține frigiderul Bellei Hadid

Andreea Damian

Scrie un comentariu