Tabu
PEOPLESlider

Vica Blochina, patru intervenții estetice într-o săptămână. Incredibil cum arată acum

Vica Blochina, în vârstă de 48 de ani, a făcut nu mai puțin de patru intervenții estetice în mai puțin de o săptămână, pentru a arăta cu 10 ani mai tânără.

Blonda este hotărâtă să facă mari schimbări când vine vorba despre felul în care arată. După ce și-a făcut operația de micșorare a stomacului, Vica Blochina și-a dorit să arate mai tânără cu 10 ani, astfel că și-a injectat acid hialuronic și botox.

„Am venit să îmi fac un mic retuș. Eu mă învinețesc foarte repede, dar îmi place că această procedură se vede imediat. Nu mă doare deloc. Bărbia se lungește frumos și fața e mai definită și mai slabă. (…) Efectiv, în 5 minute aveți un lifting facial super frumos”, a spus Vica Blochina pe rețelele de socializare.

În mai puțin de o săptămână, vedeta și-a făcut patru intervenții estetice care au costat aproximativ 2.500 de euro. Se pare că aceasta nu se uită deloc la bani când vine vorba despre felul în care își dorește să arate. Vica și-a mărit buzele cu acid hialuronic, a scăpat de ridurile de expresie cu ajutorul botoxului, și-a injectat pomeții și și-a alungit bărbia.

Imagine

Medicul estetician care s-a ocupat de transformarea Vicăi Blochina a spus la ce intervenții a apelat aceasta, dar și care sunt efectele procedurilor estetice.

„Vica a beneficiat de un pachet full face care costă 2.500€. În acest pachet a fost inclus: botox pentru estomparea ridurilor de expresie și acid hialuronic pentru volumizarea pomeților, buzelor și pentru reconturarea mandibulară. Toate aceste proceduri au șters 10 ani de pe fața Vicăi și am decis împreună să urmăm acest plan de intervenții minim-invazive nefiind încă nevoie să apelăm la bisturiu pentru ceva chirurgical. Întreaga procedură durează aproximativ o oră și se face cu o anestezie topică, făra dureri sau disconfort pentru pacienta noastră. Rezultatul final se păstrează aproximativ 9-12 luni și este varianta cea mai bună înainte de liftingul chirurgical”, a declarat Auday Al-Ahmad, doctorul estetician care s-a ocupat de transformarea Vicăi Blochina, pentru Libertatea.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Regina a luat o decizie importantă în privința lui Meghan Markle. Kate Middleton nu a avut onoarea

Andreea Damian

Motivul pentru care Meghan Markle nu-l va însoți pe prințul Harry la ceremonia în memoria Prințesei Diana

Andreea Damian

Cum ne păstrăm silueta, fără a face antrenamente obositoare?

realitatea

Așa se „tund” banii la Agricultură și Cultură. Coafeze angajate fără consurs pe 13.000 de lei pe lună

Andreea Damian

Festivalul de Film de la Cannes va onora anul acesta un actor acuzat de violență domestică

Andreea Damian

Câte operații estetice are Monica Anghel: „Mi-am făcut un…”

Andreea Damian

Scrie un comentariu