Tabu
PEOPLE Slider

Will Smith, gest nebun de ziua lui. „E teroare pură”

will smith

Will Smith a împlinit, luni, 50 de ani și a marcat aniversarea printr-un gest incredibil: a sărit în gol, din elicopter, în Marele Canion (SUA).

Saltul a fost filmat în cele mai mici detalii și transmis live pe un canal YouTube sponsorizat, deținut de prietenul său Alfonso Ribeiro. Camerele video au surprins toată aventura, inclusiv reacțiile soției sale, Jada Pinkett, și a copiilor săi – Trey, Jaden, și Willow.

Experiența trăită de Will Smith a fost de-a dreptul nebunească, după cum a recunoscut chiar el: „Este cel mai frumos lucru pe care l-am văzut vreodată! E nemaipomenit!”.

„A fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea. Am trecut în câteva clipe de la teroare pură, la fericire absolută. Tatăl meu a decedat acum un an, iar ce am făcut acum a fost un fel de confruntare cu moartea care îți oferă mai multă libertate în viață”, a mai spus actorul american.

Saltul în gol a fost răspunsul lui Smith la provocarea emisiunii „Yes theory”, un canal de Youtube dedicat filmărilor cu oameni ce îndrăznesc să aibă experienţe cu totul inedite pentru ei. Totodată, cascadoria lui Will Smith a fost filmată și transmisă pe un canal de YouTube sponsorizat, iar banii strânși vor fi donați pentru campaniile educaționale a Global Citizen.

Global Citizen este un program de stagii internaționale de voluntariat care presupune un schimb cultural pe o perioadă de 6-8 săptămâni în peste 50 de țări ale lumii și se bazează pe două tipuri de proiecte: comunitare și educaționale. Misiunea sa este accesul la educație și cultură, dar și combaterea sărăciei.

„Angajamentul e cel mai important, omule! Viaţa e grea, nu-i aşa? Poţi s-o păţeşti urât, poţi să suferi, poate îţi frânge cineva inima… Dar trebuie să te bagi! Să rişti! Să-ţi asumi riscul! Nu ezita! Ridică mănuşa! Poate că o să suferi, poate ca o să pierzi, dar nu vei avea parte de bucuria care îţi e hărăzită în viaţă, dacă nu rişti! Trebuie să intri în joc, omule!”, a mărturisit Will Smith, după ce și-a mai revenit.

ARTICOLE SIMILARE

Dani Oțil, surpriză pentru doamne și domnișoare de 8 martie

Tabu Tabu

Martisor dulce – Prajitura fina cu nuci

realitatea

Premiile Grammy 2019, dominate de femei și artiști hip-hop

Andreea Damian

Aretha Franklin, grav bolnavă cu 4 luni înainte de un concert tribut în cinstea ei

realitatea

Muzeul Grammy va prezenta prima expoziție în memoria Amy Winehouse din SUA

realitatea

Trupa KISS își încheie cariera cu un turneu mondial

Andreea Damian

Scrie un comentariu