Tabu
Image default
PEOPLE

Deși toată lumea se aștepta să divorțeze, Ilie Năstase s-a însurat

Viața amoroasă a celui mai cunoscut tenismen din România dar și din lume a fost una plină de suișuri și coborâșuri în ultimii ani. Ilie Năstase a divorțat de Amalia Năstase, apoi s-a însurat cu Brigitte, de care a divorțat cu scandal, după care a început o altă relație cu Ioana Năstase.

ioana nastase in rochie d emireasa
ioana nastase in rochie d emireasa

Nici de data aceasta cei doi nu au fost prea cuminți căci s-au despărțit și s-au împăcat de nenumare ori. Iată că la 73 de ani, celebrul Ilie Năstase s-a însurat încă o dată când toată lumea se aștepta să divorțeze, după ce femeia și-a retras cererea de dvorț. Noua sa soție a luat pe toată lumea prin surprindere pe rețelele de socializare când a publicat niște imagini cu ea în rochie de mireasă și a anunțat că face pasul cel mare. După felicitările de rigoare și mirarea prietenilor virtuali, s-a aflat că Ioana și Ilie Năstase au făcut o nuntă rapidă la Techirghiol, unde totul s-a petrecut spontan, în aceste perioadă plină de reguli și încă de izolare.

ioana si ilie nastase
ioana si ilie nastase

Cei doi soți Năstase s-au cunoscut în anul 2018, în septembrie, după ce fostul tenismen divorțase de fosta lui soție, Brigitte Pastramă. Pe 25 aprilie 2019 cei doi au decis să între în următoarea etapă a relației lor și să se cunune civil, însă mariajul lor a fost clătinat de diverse acuzații din partea celor doi soți. Ioana Năstase s-a decis să divorțeze, apoi s-a răzgândit și spune că nu este iubită și respectată de partenerul ei. Dar iată că s-a răzgândit și au ajuns în față ofițerului stării civile. Iar rochia purtat o vedeți aici după ce a postat două imagini pe facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Fiica cea mare a cuplului Dragoș Bucur și Dana, ex HI-Q face bani la 13 ani

Tabu Tabu

Dani Oțil a devenit tată. Ce promisiune i-a făcut fiului său. Mesaj emoționant

Andreea Damian

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună!

Andreea Damian

Fiica misterioasă a lui Putin este dansatoare rock&roll şi are o avere mai mare decât preşedintele Rusiei

Andreea Damian

Ce rugăciune rostește Theo Rose pentru o naștere ușoară și binecuvântată

Andreea Damian

Ce scrie pe biletul așezat între florile de pe sicriul Reginei Elisabeta a II-a, mesaj semnat de regele Charles al III-lea

Andreea Damian

Scrie un comentariu