Tabu
PEOPLE

Deși toată lumea se aștepta să divorțeze, Ilie Năstase s-a însurat

Viața amoroasă a celui mai cunoscut tenismen din România dar și din lume a fost una plină de suișuri și coborâșuri în ultimii ani. Ilie Năstase a divorțat de Amalia Năstase, apoi s-a însurat cu Brigitte, de care a divorțat cu scandal, după care a început o altă relație cu Ioana Năstase.

ioana nastase in rochie d emireasa
ioana nastase in rochie d emireasa

Nici de data aceasta cei doi nu au fost prea cuminți căci s-au despărțit și s-au împăcat de nenumare ori. Iată că la 73 de ani, celebrul Ilie Năstase s-a însurat încă o dată când toată lumea se aștepta să divorțeze, după ce femeia și-a retras cererea de dvorț. Noua sa soție a luat pe toată lumea prin surprindere pe rețelele de socializare când a publicat niște imagini cu ea în rochie de mireasă și a anunțat că face pasul cel mare. După felicitările de rigoare și mirarea prietenilor virtuali, s-a aflat că Ioana și Ilie Năstase au făcut o nuntă rapidă la Techirghiol, unde totul s-a petrecut spontan, în aceste perioadă plină de reguli și încă de izolare.

ioana si ilie nastase
ioana si ilie nastase

Cei doi soți Năstase s-au cunoscut în anul 2018, în septembrie, după ce fostul tenismen divorțase de fosta lui soție, Brigitte Pastramă. Pe 25 aprilie 2019 cei doi au decis să între în următoarea etapă a relației lor și să se cunune civil, însă mariajul lor a fost clătinat de diverse acuzații din partea celor doi soți. Ioana Năstase s-a decis să divorțeze, apoi s-a răzgândit și spune că nu este iubită și respectată de partenerul ei. Dar iată că s-a răzgândit și au ajuns în față ofițerului stării civile. Iar rochia purtat o vedeți aici după ce a postat două imagini pe facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Așa se ferește un topmodel de coronavirus!

Andreea Damian

Ce probleme de sănătate are graviduța Dana Rogoz?

Tabu Tabu

Oana Zăvoranu, reacție tranșantă upă ce s-a spus că va divorța

Andreea Damian

Tina Turner spune că nu știe dacă îl poate ierta pe Ike „pentru tot ce mi-a făcut”

realitatea

Actrița Oana Cârmaciu a dat petrecere Baby shower pentru viitorul ei copil

Tabu Tabu

Vedetele din Romania in COSTUM DE BAIE (FOTO)

Scrie un comentariu