Tabu
Image default
PEOPLE

Din ce câștigă Mihai Traisatriu bani de când nu mai sunt concerte

Interpretul hitului “Tornero” va avea o perioadă grea anul acesta din punct de vedete financiar, pentru că nu prea vor mai fi concerte. Însă Mihai Trăistariu a găsit soluția ca anul acesta să supraviețuiască și să-și plătească ratele la creditele făcute. Așa cum povesteam cu el săptămânile trecute, solistul va închiria apartamente.

mihai traistasriu si chiriasii
mihai traistasriu si chiriasii

Fostul solist din trupa “Valahia”, Mihai Trăistariu, e bazat, am putea spunea, pentru că pe vremurile acestea de restriște, când toată lumea stă acasă, el va închiria 6 apartamente foarte bine dotate. Solistul a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care spunea că a primit oferte de închiriere iar în weekendul trecut le-a închiriat pe primele patru. În plus, solistul a postat imagini cu primii clienți pe rețelele de socializare dar și imagini din aceste apartamente. “Sunt toate la ultimul etaj al unui bloc, e tot etajul acolo și poate fac și

apartament traistariu
apartament traistariu

o cafenea pe bloc. Sunt șase apartamente de tip studio, apartamente mari, cu balcon, au 43 de metri pătrați. Sunt niște garsoniere uriașe. Prețurile diferă, în iunie 150-200 de lei, crește în iulie cu 50-100 de lei, în weekend am tot timpul 50 de lei în plus. Iar intre 15 iulie-15 august, le dau cu 100 de euro, oricum sunt sub piață unde se dau cu 6-7 milioane pe noapte. Am zis să le dau anul asta să nu stau cu ele goale dacă tot nu sunt concerte. Primele familii au fost foarte încântate de ce au văzut și au găsit acolo. Anul acesta mă ocup eu de ele”, a povestit Mihai Trăistariu exclusiv pentru Tabu.

ARTICOLE SIMILARE

Heidi Klum a pozat complet goală, la 48 de ani. Fotografia care a încins internetul

Andreea Damian

Băiatul adoptat al Luminiței Anghel snopit în bătaie în casa lui

Tabu Tabu

A murit Lidia Bejenaru Botgros, soția lui Nicolae Botgros

Andreea Damian

Marcia Cross, despre cancerul ei: „A fost unul dintre cele mai mari cadouri pe care le-am putut avea”

Andreea Damian

Tom Hanks și Rita Wilson, diagnosticați cu noul coronavirus

Andreea Damian

Deea și Dinu Maxer divorțează. Când și cum s-a produs ruptura și ce se întâmplă cu cei doi copii

Andreea Damian

Scrie un comentariu