Tabu
Image default
PEOPLESlider

Motivul pentru care Mirela Vaida nu merge în stațiunile de pe litoralul românesc: „Nu cred că o să mai ajung vreodată”

Mirela Vaida îngroașă rândurile vedetelor din România care evită litoralul românesc. Vedeta a petrecut câteva zile de vis în Deltă, fiind foarte impresionată de loc.

Prezentatoarea a mers trei zile cu familia sa în Delta Dunării, despre care spune că este un loc impresionant, cu peisaje superbe, mâncare bună și localnici de treabă.

A scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 2.000 de euro, fiind cazată la o pensiune de patru stele, cu demipensiune, două mese pe zi și transport inclus de la Murighiol.

Mai mult, s-a îndrăgostit de plaja sălbatică de la Sfântul Gheorghe. Într-un interviu pentru Fanatik, Mirela Vaida a povestit de ce nu ar mai merge în stațiunile de pe litoralul românesc.

„O să mai plecăm în vacanțe, pentru că trebuie să mergem și într-o vacanță cu copiii, în care o să stăm cel puțin o săptămână la mare. Și la mare, la Mamaia, nu am să merg. Și nu cred că o să mai ajung vreodată. Pentru că nu are ce să îmi ofere Mamaia, din păcate, nici ca servicii, nici ca nimic altceva. Nu mai vorbim de prețuri.

Deci, la banii pe care îi dai în Mamaia, pentru două-trei nopți, te duci liniștit în orice țară caldă și stai o săptămână la ultra all-inclusiv. Așa o să facem și noi. După care, îmi mai propun ca eu și soțul meu să mai plecăm două-trei zile în Italia. Pentru că e țara noastră preferată și ne simțim foarte bine acolo”, a povestit Mirela Vaida.

ARTICOLE SIMILARE

Castiga una din cele doua invitatii la concertul Zdob si Zdub!

realitatea

Motivul pentru care Mario Fresh a lipsit de la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram

Andreea Damian

Cum arată noua locuință a Claudiei Iosif, în care s-a mutat după despărţirea de Dorian Popa

Andreea Damian

Johnny Depp revine în Pirații din Caraibe! Suma colosală cu care l-a „ademenit” Disney

Andreea Damian

Oamenii religioşi sunt mai fericiţi

Andreea Damian

Ce mesaje a avut Gabriela Cristea pentru familia sa weekendul trecut

Tabu Tabu

Scrie un comentariu