Tabu
PEOPLESlider

Loredana Chivu s-a cuplat cu fostul soț al Andei Adam, Sorin Nicolescu! Primele declarații ale blondei

Loredana Chivu confirmă relația cu fostul soț al Andei Adam, după ce au fost văzuți împreună în centrul Bucureștiului. Se pare că diva trăiește o poveste de dragoste cu Sorin Nicolescu.

Fosta asistentă tv a dezvăluit pentru Click! că sunt împreună de câteva luni și că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.  Sorin Nicolescu are gânduri serioase cu fost asistentă de televiziune, odată ce a decis să i-o prezinte pe fiica sa noii sale partenere.

Mai mult decât atât, Anda Adam ar fi aflat de povestea de dragoste dintre cei doi, și, conform spuselor Loredanei Chivu, artista nu are nimic împotrivă.

„Suntem împreună, suntem la începutul relației și sperăm ca totul să decurgă foarte bine. Suntem împreună de câteva luni. Întâi am început să ieșim, m-a curtat așa cum curtează orice bărbat o femeie. Mie nu prea îmi place să vorbesc de viața mea privată și nu prea am mai făcut asta”, a spus Loredana Chivu, potrivit Cancan.ro.

„I-am cunoscut și fetița, desigur. Dacă suntem împreună este important să ne cunoaștem cu totul. Și Anda știe de relație, dar nu are rost să o aduc în discuție. Nu că aș avea ceva de împărțit cu ea, dar pur și simplu nu are rost să o aduc în discuție. Totul este bine și toată lumea este fericită”, a mai spus fosta asistentă TV.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Barbatii se tem de femeile puternice – mit sau adevar?

realitatea

Viata bate Dosarele X. Gillian Anderson şi David Duchovny se iubesc in realitate!

Femeile stau la coadă la toaletă mai mult decât bărbaţii şi asta n-ar trebui să fie tabu

realitatea

Tutorial machiaj: Less is more

realitatea

Cele mai folosite masti naturale pentru ten gras

realitatea

Sylvester Stallone s-a împăcat cu soția sa. Ce anunț a făcut marele actor

Andreea Damian

Scrie un comentariu