Tabu
Image default
CULTURE Slider

Ce se întâmplă cu festivalurile de muzică în 2021

Probabil că te întrebi, la fel ca oricine, ce se va întâmpla în această vară cu festivalurile care obișnuiau să ne facă viața mai frumoasă. După lovitura din 2020, unele festivaluri din România revin într-o formă oarecum precaută anul acesta.

Festivalurile majore din România vor avea loc la sfârșitul verii, spun organizatorii evenimentelor.

Untold va avea loc la Cluj între 9 și 12 septembrie

Cel mai mare festival din România, Untold, va fi organizat la Cluj în acest an, în toamnă, între 9 și 12 septembrie. Anunțul e oficial și vine de la organizatori. Se participă fără limită de capacitate. Reprezentanții festivalului de la Cluj spun că au pus la dispoziția autorităților toate studiile științifice și rezultatele evenimentelor pilot organizate în străinătate, care demonstrează siguranța maximă a evenimentelor organizate cu acces doar pentru vaccinați, testați sau cei cu anticorpi.

De asemenea, Uniunea Europeană va aproba de la 1 iulie Certificatul Verde – Covid 19 care asigură aceleași 3 condiții: vaccin, certificat anticorpi sau test negativ (antigen sau PCR). ”Experiența, rigurozitatea și seriozitatea organizatorilor Untold, alături de măsurile de maximă siguranță propuse, fac din evenimentul de la Cluj-Napoca cel mai sigur loc public din România în care se pot afla oamenii”, promit aceștia.

Biletele se pun în vânzare joi 10 iunie, la prețul de 149 euro plus taxe, iar de azi fanii festivalului care încă nu au un abonament sau bilet se pot înregistra pe untold.com pentru a achiziționa abonamente pentru ediția din acest an.

NEVERSEA revine după aproximativ doi ani de pauză

Festivalul de la malul mării ar urma să aibă loc, conform spuselor lui Edi Chereji, directorul de comunicare și marketing de la UNTOLD și NEVERSEA, la sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie.

În decembrie 2020, organizatorii Neversea au transmis că festivalul urma să aibă loc în perioada 8-12 iulie 2021, pe o plajă din Constanța.

„A patra ediţie a festivalului va avea loc în perioada 8-11 iulie 2021. În acest an, pentru prima dată, fanii din întreaga lume au avut ocazia să aleagă data ediţiei festivalului de anul viitor. Aceştia au putut vota pe neversea.com data la care îşi doresc să aibă loc festivalul în 2021”, se arăta într-un comunicat al organizatorilor transmis în urmă cu câteva luni. În luna mai a acestui an, reprezentanții Neversea au revenit și precizau că festivalul e amânat pentru începutul lunii august.

Și Electric Castle va fi diferit anul acesta

La jumătatea lunii mai, organizatorii anunţau că a opta ediţie a festivalului Electric Castle a fost amânată pentru 2022, pentru că nu au suficient timp să pregătească evenimentul. Marţi, pe reţelele de socializare, ei au scris: „Un festival diferit vara aceasta, adaptat acestor vremuri. Înapoi la viaţă, înapoi la muzică, înapoi la dans, înapoi la distraţia cu prietenii”.

Ediţia de anul acesta va avea loc, potrivit organizatorilor, între 6 şi 15 august şi va fi una „diferită”. Supranumit EC_Special, festivalul va avea loc în centrul oraşului Cluj-Napoca şi la Bonţida, timp de zece zile, în 30 de spaţii, unde vor fi prezenţi 500 de artişti live şi new media. Biletele pentru EC_Special vor fi puse în vânzare începând cu 10 iunie.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle arată ca o regină pentru Beyonce și Jay-Z

Andreea Damian

Corina, Andreea Banica, Alex Velea si Puya fac show la RMA 2013!

Martin Scorsese a realizat un docu-rock despre turneul lui Bob Dylan – Rolling Thunder Revue

realitatea

Fiica secretă a lui Clint Eastwood: povestea ei ar putea inspira un scenariu de film

Andreea Damian

Biserica Ortodoxă Rusă nu va mai binecuvânta armele nucleare

realitatea

Ce schimbare! Selena ex Candy, ședința foto sexy

Tabu Tabu

Scrie un comentariu