Tabu
Image default
LIFESTYLESliderWhat's hot

Un model a pozat nud la Zidul Plângerii din Ierusalim și i-a enervat pe credincioși

Un model belgian a stârnit furia internauților pe rețelele de socializare după ce a pozat goală la Zidul Plângerii din Ierusalim, un loc sacru pentru evrei, musulmani și creștini. Marisa Papen a fost surprinsă și pe acoperișul unei clădiri, cu Zidul Plângerii în spate. Fotografiile au fost realizate de Mathias Lambrecht în timpul unei excursii de 3 zile în Israel.

„Mi-a fost clar imediat că dacă voi reuși să fac o poză în fața sau în apropierea Zidului Plângerii, întreaga mea călătorie va fi un succes. Am intrat în vorbă cu un tip foarte prietenos, despre care am aflat că e musulman, iar el ne-a invitat în casa lui, unde am băut cafea și ceai de mentă”, a povestit modelul pe blogul ei, potrivit The Times of Israel.

Marisa Papen, care se descrie drept „un spirit liber și o persoană cu o inimă sălbatică”, a spus că a fost apreciată pentru această fotografie și că fani ai ei din Israel i-au cerut să mai viziteze țara. Totuși, alte persoane nu au fost deloc impresionate de gestul Marisei Papen.

„Asta întrece orice limită! Cine te crezi ca să pozezi aici? Sper că Dumnezeu te va judeca”, a scris un bărbat pe internet. Dar Marisa Papen s-a apărat. „Religia transformă omenirea din ce în ce mai mult în haite de animale. Nu mai avem șansa de a ne asculta inima și de a ne urma instinctele. Suntem spălați pe creier încă de la naștere. Cum poate cineva să fie înfuriat de un trup nud? Sper să înlătur stigmatul prin exprimarea artei mele în acest loc, dar și în Egipt”, a mărturisit ea pentru The Times of Israel.

Modelul nu este însă la primul incident de acest fel. În urmă cu aproape un an, Papen a făcut închisoare pentru un pictorial nud la un templu egiptean.

ARTICOLE SIMILARE

DANA NICOLAESCU a albit de durere! IMAGINI cutremuratoare!

Cristi Chivu si-a cumpărat PentHouse în Clubul Rezidențial Stejarii

realitatea

Adevărul despre mâncarea expirată: datele de pe ambalaje generează munți de deșeuri

Andreea Damian

Oamenii de știință sugerează că persoanele cu burtică au creierul mai mic

Andreea Damian

Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Dolce & Gabbana

Un live cu Irina Rimes și Theo Rose face furori pe net. Cum sună piesa lor, „Stinge Luminile”

Andreea Damian

Scrie un comentariu