Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Transformarea spectaculoasă a femeii care și-a extirpat 6.000 de tumori de pe corp

Libby Huffer a avut corpul acoperit cu peste 6.000 de tumori, din cauza căreia suferea foarte mult. Aceste formațiuni de pe piele nu o dureau, suferința ei fiind mai degrabă sufletească. Americanca suferă de o boală rară de piele – Neurofibromatoză tip 1 (NF1) – încă de la vârsta de doar cinci ani, care se manifestă prin producerea de tumori non-canceroase la nivelul pielii. Din această cauză, Libby a fost victima umilinței și a batjocurii.

Situația s-a agravat peste ani, iar lumea a început s-o strige „femeia sopârlă”. Multe dintre operațiile de extirpare au eșuat, așa că femeia încearcă acum să ducă o viață normală. Așa cum era de așteptat, povestea a ajuns pe internet și a devenit imediat virală!

 

După ce cazul femeii a fost prezentat în emisiunea „The Doctors”, mai multe esteticieni s-au arătat interesați să preia cazul ei și să îi redea o viață normală. Libby Huffer a acceptat de dragul fiicei sale, Lindsey, care din fericire nu a moștenit boala de la ea. Libby a fost supusă unei intervenții chirurgicale inovative și a primit mai multe grefe de piele. Transformarea ei este incredibilă! Cei care au susținut-o cu greu s-au putut abține să nu plângă: în spatele tumorilor stătea ascunsă o femeie superbă.

Ce este Neurofibromatoză tip 1 (NF1)

Este o afecțiune genetică care conduce la apariția de tumori la nivelul țesutului nervos, fie din creier, măduva spinării sau nervi, acestea fiind de obicei benigne. Uneori, pot deveni cancerigene. Simptomele sunt ușoare, dar se poate ajunge la complicații precum tulburări cardiovasculare, orbire, surzire, dureri puternice. Această boală apare de obicei la copii, fiind depistată la naștere sau până la vârsta de 10 ani, simptomele fiind ușoare sau moderate Poate fi nevoie de intervenție chirurgicală dacă tumora este mare sau comprimă un nerv.

ARTICOLE SIMILARE

A murit ultima supraviețuitoare din „Pe aripile vântului”

Andreea Damian

Trucuri eficiente pentru a combate foamea cauzată de anxietate și stres

Andreea Damian

Beyonce, complicații la nașterea gemenilor: Sănătatea mea și a bebelușilor era în pericol

Andreea Damian

Afișe inspirate după personalități feminine inovatoare se pot descărca gratuit în 8 limbi

Dora Constantinovici

Două greșeli frecvente de machiaj care te fac să pari obosită

Andreea Damian

Cum a picat Robert De Niro la castingul pentru “Nasul”!

realitatea

Scrie un comentariu