Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Jojo, cu burtică de gravidă pe internet

Cătălina Grama, alias Jojo, a primit multe întrebări după ce a postat o imagine în care apare însărcinată!

Jojo este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe din România. Și pe plan personal îi merge bine. De șapte ani are o relație cu Paul Ipate, alături de care are o fiică Zora. Vedeta mai are un băiat, Achim, din prima căsătorie.

De ceva timp, toată lumea se întreabă dacă cei doi au de gând să mai facă un copil! „Nu ne-am mai gândit. Înainte eu mă tot gândeam, cochetam cu ideea asta, dar după ce a trebuit să stăm în lockdown și am stat foarte mult unii cu alții acasă și n-am mai plecat în turnee și am stat foarte mult numai cu copii am zis că e dificil, mă mai gândesc”, a declarat Jojo.

Actrița le-a dat palpitații serioase fanilor de pe rețelele de socializare, după ce a postat o imagine în care apare cu burtica de graviduță. Imediat, fanii au reacționat, dar și partenerul vedetei, Paul Ipate. Actorul și-a anunțat iubita că el urmează să plece pentru o perioadă, după ce a văzut imaginea: „Eu am plecat în turneu!”. Jojo a reacționat: „Mă bucur! Când te întorci aflăm dacă avem gemeni!”.

Ea a dezvăluit până la urmă că este însărcinată doar într-o producție cinematografică și nu în realitate! Actrița nu a putut da detalii despre proiectul la care lucrează acum, dar promite că nu mai este mult și va dezvălui totul: „Numai pe platourile de filmare! Nu vă putem spune încă. Va fi difuzat în primăvară. Vom dezvălui totul la momentul potrivit!”.

ARTICOLE SIMILARE

Când se vor căsători Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Andreea Damian

Noul film cu Winnie de Pluş a fost interzis în China. Motivul este surprinzător

Andreea Damian

Fotografie cu Sorin Onisor – Maramures

realitatea

Harry Styles rupe barierele masculinității toxice: apariție neașteptată pe coperta revistei Vogue

Andreea Damian

Cum să-ți vopsești părul cu ingrediente naturale

Andreea Damian

Virgil Abloh, noul Karl Lagerfeld al milenarilor?

Andreea Damian

Scrie un comentariu