Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Vedeta din România care l-a „ispitit” pe Jude Law s-a întors în țară pentru un nou proiect

Mădălina Bellariu are 28 de ani și s-a întors în țara natală după ce a colindat lumea și a filmat atât în Londra cât și la Hollywood și apoi în Italia mai multe producții de televiziune fiind mai mult pe drumuri.

Vedeta care a jucat cu Jude Law a primit un angajament în România și a profitat de situație că să-și revadă familia și să filmeze. Iar de curând a fost într-o vacanță pentru a se relaxa.

Mădălina Bellariu este una dintre actrițele românce care au făcut carieră peste hotare și a jucat în peste 20 de filme și seriale produse în SUA, Marea Britanie și Italia iar acum are mai multe proiecte filmate în țara natală. În 2016 actrița a primit un angajament greu de refuzat, căci a jucat în 2 episoade din producţia „The Young Pope” unde a apărut alături de Jude Law.

„Când agentul meu m-a sunat să-mi dea vestea cea mare, nu mi-a venit să cred. Am dat trei probe cu directorul de casting înainte de întâlnirea finală cu regizorul Paolo Sorrentino. A fost foarte uşor să lucrez cu Jude, fiindcă era foarte relaxat. El a fost cel care a venit la mine să repetăm scenele, înainte de filmări. În pauze, am discutat despre Transilvania şi despre cât de mult i-a plăcut România. Experienţa de actorie alături de el m-a făcut să realizez cât de important este să rămâi modest, aşa cum este Jude. După primele minute în care l-am cunoscut, am şi uitat că stau de vorbă cu un star”, a povestit ea într-un interviu.

Tânăra a avut ocazia să o cunoască pe celebra Jane Seymour și chiar a făcut poză cu ea la un eveniment monden. În plus, a jucat în alte câteva episoade din „Coronation Street”, un serial foarte urmărit peste hotare.

citește continuarea pe tabuhighlife.ro

ARTICOLE SIMILARE

YouTube amendat cu 170 milioane de dolari în SUA pentru încălcarea confidențialității copiilor

realitatea

Dorian Popa, reținut și percheziționat ca un terorist în plină stradă – VIDEO

Andreea Damian

UNTOLD 2022. Când va avea loc festivalul de muzică cât costă un bilet

Andreea Damian

Un duo exploziv: Cosmina Pasarin si Gina Pistol prezinta Romanian Music Awards 2014

Doamna cântecului românesc și familia ei au coronavirus

Tabu Tabu

Trucul isteț pe care Meghan Markle îl folosește pentru a ascunde firele albe

Andreea Damian

Scrie un comentariu