Tabu
CULTURESlider

„Singur acasă“ va putea fi văzut și online, pe o celebră platformă de streaming

Iubitorii seriei „Singur acasă” pot vedea aventurile lui Kevin McCallister la orice oră din zi sau noapte.

În 2022, platforma de streaming Disney Plus are în portofoliu primele două părți ale celui mai așteptat film de Crăciun al tuturor timpurilor. „Singur acasă” și „Singur acasă 2” vor putea fi urmărite pe Disney Plus pe tot parcursul lunii decembrie.

Până în 2020, filmul care uneşte generaţiile de pretutindeni a fost difuzat 15 ani la rând la Pro TV şi a ţinut milioane de oameni în faţa televizoarelor, fiind lider incontestabil de audienţă. În anul 2020, mai mult de 2,5 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit aventurile lui Kevin, iar în minutul de maximă audienţă aproximativ 3,1 milioane de români se uitau la filmul „Singur acasă1/ Home Alone 1“. În anul 2019, peste 2,2 milioane de români s-au uitat pe Pro TV, care difuza „Singur acasă 1/ Home Alone 1“.

La 32 de ani de la lansarea celui mai popular film de Crăciun, Kevin din „Singur acasă” își joacă bine cel mai bun rol din viața lui: acela de tată. Macaulay Culkin are un băiat cu iubita lui, actrița Brenda Song. Viața de „băiat de casă” l-a schimbat pe copilul minune al cinematografiei.

Recent, actorul de 42 de ani a distribuit pe contul său de socializare un filmuleț din care ne arată cum își impart sarcinile când cel mic se trezește plângând noaptea: dau cu banul, iar cine pierde se duce și-l liniștește pe micuț.

ARTICOLE SIMILARE

Ce produse ar trebui sa evite femeile in dieta de zi cu zi

realitatea

Cine este iubitul Emmei Răducanu. Cuplul refuză să se afișeze public

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 29 iunie!

realitatea

Zaharul ascuns din alimente. Surse surprinzatoare de zahar (partea I)

realitatea

Katy Perry a dezvăluit sexul bebelușului

Andreea Damian

Melania Trump într-o jachetă cu mesajul “Chiar nu-mi pasă, ție?” în vizită la copiii imigranților

realitatea

Scrie un comentariu