Tabu
Image default
CULTURESlider

„Singur acasă“ va putea fi văzut și online, pe o celebră platformă de streaming

Iubitorii seriei „Singur acasă” pot vedea aventurile lui Kevin McCallister la orice oră din zi sau noapte.

În 2022, platforma de streaming Disney Plus are în portofoliu primele două părți ale celui mai așteptat film de Crăciun al tuturor timpurilor. „Singur acasă” și „Singur acasă 2” vor putea fi urmărite pe Disney Plus pe tot parcursul lunii decembrie.

Până în 2020, filmul care uneşte generaţiile de pretutindeni a fost difuzat 15 ani la rând la Pro TV şi a ţinut milioane de oameni în faţa televizoarelor, fiind lider incontestabil de audienţă. În anul 2020, mai mult de 2,5 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit aventurile lui Kevin, iar în minutul de maximă audienţă aproximativ 3,1 milioane de români se uitau la filmul „Singur acasă1/ Home Alone 1“. În anul 2019, peste 2,2 milioane de români s-au uitat pe Pro TV, care difuza „Singur acasă 1/ Home Alone 1“.

La 32 de ani de la lansarea celui mai popular film de Crăciun, Kevin din „Singur acasă” își joacă bine cel mai bun rol din viața lui: acela de tată. Macaulay Culkin are un băiat cu iubita lui, actrița Brenda Song. Viața de „băiat de casă” l-a schimbat pe copilul minune al cinematografiei.

Recent, actorul de 42 de ani a distribuit pe contul său de socializare un filmuleț din care ne arată cum își impart sarcinile când cel mic se trezește plângând noaptea: dau cu banul, iar cine pierde se duce și-l liniștește pe micuț.

ARTICOLE SIMILARE

5 succese mari pentru 5 filme mici

realitatea

O nouă criză în familia regală britanică. Prinții William și Harry și-au împărțit banii. Ce urmează

Andreea Damian

Jason Wu a deschis Săptămâna Modei de la New York cu o colecție luxuriantă

Andreea Damian

Denisa Nechifor, scandalizată de prețurile și condițiile de pe litoralul românesc

Andreea Damian

O femeie a câștigat Cursa Transcontinentală 2019

Andreea Damian

Top 10 cele mai bune comedii din ultimii 30 de ani

realitatea

Scrie un comentariu