Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Dustin Diamond, Screech din „Salvați de clopoțel”, a murit

Dustin Diamond, cunoscut pentru rolul Screech din serialul „Salvați de clopoțel”, a murit la vârsta de 44 de ani. Actorul a fost răpus de cancer la plămâni.

Acesta aflase în urmă cu câteva luni că are cancer la plămâni în stadiul 4, iar medicii nu i-au mai dat nicio șansă de supraviețuire. Potrivit CNN, actorul american era pe aparate care-i susțineau viața, însă în ultimele zile starea i se degradase accentuat, conform unor informații făcute publice de un purtător de cuvânt al lui Diamond.

Dustin Diamond, în rolul lui Screech

Dustin Diamond a dezvăluit luna trecută că are cancer. La vremea respectivă managerul său a declarat că starea de sănătate a actorului este „gravă” și că acesta va fi supus unor teste suplimentare la un spital din Florida. A urmat prima rundă de chimioterapie, câteva zile mai târziu.

Actor și comediant de stand-up, Diamond și-a căpătat faimă jucând rolul lui Samuel „Screech” Powers, timp de mai bine de un deceniu, în franciza „Salvaţi de Clopoţel”. S-a confruntat și cu unele probleme legale, executând trei luni de închisoare pentru înjunghierea unui bărbat într-o altercație, în 2014, într-un bar din Wisconsin.

ARTICOLE SIMILARE

Scurtă istorie a lui Muxe, al treilea gen al Mexicului. Apare pentru prima dată pe coperta Vogue

Andreea Damian

De ce eveniment mare au parte Dan Bittman și familia lui pe 15 mai

Tabu Tabu

Actrița Ioana Ginghină și-a făcut planuri de vacanță cu noul iubit

Tabu Tabu

Netflix va cheltui mai mult de 17 miliarde de dolari pentru conținut – în 2020

realitatea

Recomandarile specialistului in nutritie: 5 combinatii ideale pentru a slabi (partea I)

realitatea

Mila Kunis, dezvăluire neașteptată despre Macaulay Culkin

Andreea Damian

Scrie un comentariu