Tabu
PEOPLESlider

Sex-simbolul anilor ’60 a murit la vârsta de 82 de ani

Raquel Welch, considerată o deschizătoare de drumuri atât ca actriţă, cât şi ca sex-simbol internaţional, a murit miercuri la vârsta de 82 de ani, informează site-ul TMZ.

Potrivit membrilor familiei, Raquel a murit miercuri dimineaţă, după o scurtă suferinţă cauzată de o boală neprecizată.

Raquel Welch a devenit celebră pentru rolurile sale din “Fantastic Voyage” (Călătorie fantastică) şi “One Million Years B.C.” (Loana), ambele din 1966.

În acesta din urmă, Welch a avut doar câteva replici, dar garderoba ei – un bikini simplu şi sumar din piele de căprioară – a catapultat-o la statutul de sex-simbol.

De la acest film, celebritatea lui Welch a explodat şi a devenit una dintre cele mai căutate vedete feminine în anii ’60 şi ’70, fiind recompensată cu o mulţime de premii, inclusiv un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă de film într-un musical sau comedie pentru rolul ei din 1974 în “The Three Musketeers” (Cei trei muschetari).

Raquel Welch a fost inclusă în topul “Celor mai sexy 100 de vedete din istoria filmului” într-un număr al revistei Empire din 1995 şi s-a clasat pe locul 3 în topul Playboy “Cele mai sexy 100 de vedete ale secolului XX”.

Rămâne celebră şi pentru apariţia din 1975 în emisiunea “The Cher Show”, unde a interpretat “I’m a Woman” alături de Cher.

Raquel Welch a fost căsătorită de patru ori de-a lungul vieţii sale – cu James Welch (’59-’64), Patrick Curtis (’67-’72), Andre Weinfeld (’80-’90) şi Richard Palmer (’99-’04). Are doi copii, Tahnee şi Damon Welch.

ARTICOLE SIMILARE

Bacteriile fac „striptease” pentru a păcăli antibioticele și supraviețuiesc astfel

realitatea

Cele mai cool trei nuanțe de păr pentru vara 2019

Andreea Damian

Jessica Biel şi Justin Timberlake au devenit din nou părinţi!

Andreea Damian

Avicii a lăsat părinților, moștenitorii lui legali, o avere colosală

Andreea Damian

Dani Oțil prezintă o nouă emisiune la Antena 1

Andreea Damian

Persoanele cu trăsături masculine, mai competente decât cele cu trăsături feminine

Andreea Damian

Scrie un comentariu