Tabu
PEOPLESlider

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, dezvăluiri despre nuntă. Ce spune actrița despre sarcină

Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar comunitatea lor de fani este foarte curioasă când au de gând să se căsătorească.

Cei doi se iubesc de aproape doi ani, iar dragostea dintre ei este atât de mare, încât își doresc să facă pasul cel mare. Actrița a vorbit deschis despre căsătorie și a povestit cum și-ar dori să arate ziua cea mare.

Aceasta nu știe însă dacă își dorește o petrecere mare sau una restrânsă, este sigură însă de un lucru, că vrea să facă cât mai repede acest pas.

„Am vorbit despre o viață împreună, nu despre nuntă. Ziua cea mare, că e mare, cu ditamai tam-tam-ul, sau că e mică, între prieteni și familie… important e să fim noi bine unul cu celalalt, să ne bucuram și să fim relaxați.

Și dacă nu ar fi așa, e o zi, până la urmă. Nu, nu mă uit la ziua nunții ca la ziua cea mare, ziua de la care să visez de când eram copil. Este o zi, o petrecere, chiar cred că există șansa să fie obositoare și stresantă, atâta organizare și atâta lume.”, a mărturisit Oana Moșneagu pentru Viva.ro.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se gândesc la copii, însă nu se grăbesc. Mai mult decât atât, au mărturisit că mai au multe de făcut până să vină pe lume un copil. „Îmi plac copiii, da. Vreau și eu copil, da. Când? Nu acum.”, a mai spus Oana Moșneagu. „Eu sunt un familist convins și clar îmi doresc în viitorul apropiat copii, dar cred că pentru toate în viață e un moment bun. Momentul ăla încă nu a venit. Mai avem lucruri de făcut până atunci.”, a adăugat Vlad Gherman.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Raicu, dezvăluiri „prea sincere” despre relaţia cu Tudor Chirilă: „A fost toxică”

Andreea Damian

Bărbații își evită colegele de birou în urma mișcării #MeToo

realitatea

Cine este Nemo, artistul care a câştigat concursul Eurovision 2024: „Nu mă identific ca bărbat sau femeie”

Andreea Damian

Cum poți dormi mai bine pe caniculă. 16 sfaturi surprinzătoare de la experții în somnologie

Andreea Damian

Ce vedete iubesc caini din rasa Bulldog Francez

realitatea

Poliamoria sau cum fiica lui Will Smith dă startul unui nou trend în relațiile intime

Andreea Damian

Scrie un comentariu