Tabu
Image default
CULTURE Slider

Unei soprane britanice i s-a cerut să-și schimbe rochia “pro-UE” înainte de concert

O cântăreață de opera britanică a fost rugată să-și schimbe rochia cu tematică UE pe care o alesese pentru un concert la Royal Albert Hall din Londra.

Soprana britanică Anna Patalong a cântat în șase spectacole ale concertului Spectacular Clasic care a avut loc în perioada 21-24 martie. Patalong a purtat costumul inspirat de drapelul UE la un concert, sâmbătă. Patalong fusese una dintre sutele de mii de persoane care au mers în centrul Londrei, cerând un alt referendum. De altfel nu și-a ascuns preferințele politice și a postat, cu ocazia marșului, o imagine cu ea lângă deputații independenți, Anna Soubry și Chuka Umunna.

Însă producătorul spectacolului, Raymond Gubbay Ltd, i-ar fi cerut Annei Patalong să poarte o altă rochie duminică, deoarece rochiei galbene i se putea atribui o “interpretare greșită”.


Sotul sopranei Patalong, baritonul Benedict Nelson a postat pe rețelele de socializare amănunte despre acest eveniment: “soția mea a fost rugată să-și schimbe rochia de culoarea galben cu albastru la RAH, deoarece culorile erau prea provocatoare”. El a mai scris într-o postare separată: “Dacă nu vă puteți bucura de un concert de trei ore pentru că un interpret poartă câteva stele vizibile de aur timp de 3 minute, trebuie să aveți o discuție serioasă cu voi înșivă”.

Nelson a postat și o imagine a soției sale în rochia pe care aceasta o purtase la concertul de sâmbătă.

Dacă vrei să știi cam cât de “provocatoare” era Anna cu sprijinul ei pentru UE

Producătorul Raymond Gubbay Ltd a declarat pentru BBC că a primit o plângere de la unul dintre spectatorii aflați în public, dar că aceasta nu ar fi jucat de fapt un rol atât de important în decizia lor de a o “încuraja” pe soprana Patalong să-și schimbe hainele. Decizia, a spus compania, a venit în urma faptului că reprezentanții companiei preferă rochia roșie pe care o purtase în ultimele două seri și a considerat că este o îmbrăcăminte mai potrivită pentru un concert clasic. Patalong a purtat deci rochia roșie pentru show-ul de duminică.

Concertul clasic Spectacular este descris ca fiind “cel mai popular spectacol clasic din Marea Britanie” și are o vechime de 30 de ani. Finalul spectacolului creează o atmosferă similară celei de la Last Night of the Proms și cuprinde cântece patriotice precum Rule Britannia. Rochia sopranei Patalong nu a fost singura modalitate în care ea și-a arătat sprijinul pentru UE în timpul concertului de sâmbătă. Soțul ei a postat un videoclip al sopranei cântând pe scurt versurile Rule Britannia pe ritmul Odei Bucuriei de Beethoven, care stă la baza imnului Europei.

ARTICOLE SIMILARE

15 LUCRURI la care sa renunti ca sa fii fericit / LUMINITA, o romanca a scris cel mai citit articol motivational

realitatea

Stiai cum sa elimini primele simptome ale racelii?

realitatea

Machiaj | Aspectul Y2K, pe care îl vom vedea peste tot în această vară

Andreea Damian

Se anunță o vară „gonflabilă”: rochiile realizate din baloane pentru un look îndrăzneț

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 10 martie

realitatea

3 obiceiuri importante pentru un inceput de primavara sanatos

realitatea

Scrie un comentariu