Tabu
FASHION

Incepe Bucharest Fashion Week!

A mai ramas o saptamana pana la startul celei de-a XXIV-a ediţii a Bucharest Fashion Week, eveniment fabulos care va avea loc în perioada 1-6 decembrie 2015, la Ambasad’Or, Otopeni.

Aproape 50 de prezentari de moda ale unor designeri de top din industria fashion mondiala dar si branduri cunoscute si tineri creatori extrem de talentati vor face din Bucuresti Capitala modei. In cadrul acestei editii, isi vor prezenta cele mai noi colectii creatori de modă din: Italia, Franta, Spania, Portugalia, SUA, Germania, Olanda, Republica Moldova, Ungaria si, desigur, Romania.

incepe_bucharest_fashion_week2

Creatori cunoscuti in intreaga lume, precum spaniolul Roberto Lopez Etxeberria (care a realizat tinutele pentru filmul The Hunger Games – Mockingjay), nemtoaica de origine mexicana Renatta Pruneda (care o imbraca pe Prima Doamna a Mexicului), italianul Alviero Martini (creatorul gentilor preferate de staruri precum Jessica Alba, Carmen Electra sau Dustin Hoffman), Haya al Houti, din Kuweit (designerul la care au apelat mai toate printesele din Golful Persic), precum si Andreea Dogaru (desemnata in 2014 designerul anului in Romania), Laura Olteanu, Ana Radu sau Nausica vor oferi publicului prezent un show unic.

O alta premiera a acestei editii a Bucharest Fashion Week este prezenta unor manechine din SUA, Italia, Rusiasi Republica Moldova alaturi de cele din Romania si de vedetele incontestabile ale BFW – topmodelele internationale Claudia Neghina si Ioana Francia.

Aflata la cea de a XIX-a ediție, Gala Fotbalului Românesc este evenimentul în cadrul căruia sunt premiate performanțele sportivilor și specialiștilor de pe băncile tehnice ale celor mai mari cluburi de fotbal românești. Aici veti afla cine este antrenorul anului, arbitrul anului sau fotbalistul anului 2015 in Romania!

Miss România este etalonul concursurilor de frumusețe din România și se desfășoară anual în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week. Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de acest gen.

Top Model România este cel mai important concurs dedicat manechinelor din România. Prin acest eveniment, cele mai talentate manechine din țara noastră au șansa de a se evidentia pe podiumul Bucharest Fashion Week si de a castiga titlul mult ravnit – Top Model Romania.

Nu în ultimul rând, la Bucharest Fashion Week are loc, în fiecare an, și Romanian Fashion Awards. Aici sunt premiați designerii și specialiștii din industria modei românești, dar și vedetele și jurnaliștii din presa de specialitate care s-au făcut remarcați de-a lungul anului 2015.

Iata programul Bucharest Fashion Week :

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Cine le va îmbrăca pe Camilla și Kate Middleton la încoronarea regelui Charles

Andreea Damian

Mihaela

realitatea

Must have: cercei vintage

realitatea

Tamara Mellon părăsește Jimmy Choo

realitatea

Lara Stone, foarte Bardot în W Magazine

realitatea

Kate Moss se dezbracă într-un clip publicitar alături de The Vaccines – VIDEO

realitatea

Scrie un comentariu