Tabu
FASHION

Magia bijuteriilor ZIIO

Suflul mistic al bijuteriilor Ziio ne cucereste astazi si pe noi. Cunoscute de ani de zile pentru reputatia si nota distinctiva unica ce le-a facut rapid remarcate intr-unul din cele mai pretentioase centre ale modei, Milano, bijuteriile Ziio confera eleganta prin combinatiile de culori si materiale pline de seductie si de rafinament.

Elisabeth Paradon, creatoarea extraordinarelor bijuterii Ziio, si-a inceput fantasticul drum in anii ‘80, lasandu-se purtata de arta traditionala a aurarilor, pe care o cunostea din Franta natala, si inspirata de peisajul magnific al Egiptului, cu pronuntatele lui accente mistice. De aici mai departe, drumul ei a purtat-o prin magnificele insule ale Greciei si poate de aceea bijuteriile ei au o eleganta antica de neuitat. Mai apoi, in Venetia, a deprins stravechea arta de prelucrare a sticlei de Murano, taina pentru pastrarea careia in secolele trecute mesterii trebuiau sa plateasca cu viata incercarea de a parasi celebra insula.

Astazi, fantasticile reflexe ale sticlei de Murano innobileaza, in combinatii unice cu pietre semipretioase, argint si aur, atat de apreciatele bijuterii Ziio, create cu o inspiratie aproape mistica si o extraodinara iscusinta a prelucrarii manuale. Creatiile Elisabethei Paradon nu au intarziat sa fie apreciate in New York, pe Fifth Avenue, iar branduri celebre precum Lacroix sau Missoni nu au intarziat sa apeleze la o benefica colaborare cu acest fabulos izvor de eleganta si rafinament. Nenumarate figuri celebre s-au lasat seduse, bijuteriile Ziio impodobind astazi chiar si capete incoronate, Regina Jordaniei, Rania, fiind un fan declarat al bijuteriilor Ziio.

Aceste bijuterii ofera o emotie vizuala si tactila unica pentru oricine le poarta. Culorile fascinante si stralucirea pietrelor naturale, prinse intr-o montura manufacturata cu iscusinta si eleganta, dau acestor creatii puterea sa cucereasca si sa fascineze publicul, devenind… obiecte de-a dreptul magice. Intregul registru de culori, de la roz la violet, la albastru si verde, creat de pietre precum coralul, opalul sau rubinele combinate cu onix negru, zirconiu sau cuartul fumuriu se armonizeaza perfect cu orice toaleta ai vrea sa porti. La noi, bijuteriile Ziio se gasesc in magazinul MONDO GIOIELLI din Unirea Shopping Center (corp central, parter) si in magazinele YOU&ME din Plaza Romania (parter) si Bucuresti Mall (parter).

ARTICOLE SIMILARE

Celine Dion a adoptat una dintre ultimele tendințe ale sezonului

Andreea Damian

Oscar fashion: Bine și prost îmbrăcate pe covorul roșu

realitatea

Sfatul simplu și surprinzător pentru a preveni ca hainele tale să prindă miros de mucegai în dulap

Andreea Damian

Prima casă zugrăvită în stil Burberry

realitatea

Trend Alert: Cool Blue

realitatea

Carine Roitfeld si Emmanuelle Alt nu mai vorbesc una cu cealalta

realitatea

Scrie un comentariu