Tabu
lifestyle

Mica de la Abracadabra, RESEMNATA in fata bolii crunte! Mesaj EMOTIONANT de pe patul de spital!

Vestea ca Mica de la Abacadabra sufera de o boala terminala a lovit ca un trasnet asupra celor care inca isi mai amintesc cu drag de ea… Mihaela, insa, pare resemnata in fata destinului.

Mihaela Niculescu a luptat in tacere cu boala crunta care a rapus-o, putina lume, chiar din anturajul ei, stiind ca Mica a fost diagnosticata cu o afectiune grava la ficat. Se pare ca in urma celor mai recente investigatii medicii nu ii mai dau mari sanse de supravietuire, ciroza fiind intr-o stare prea avansata pentru a se mai putea realiza un transplant. Ca si cand asta nu ar fi fost de ajuns, se pare ca si plamanii i-au cedat.

In prezent, Mica de la Abacadra este intubata, in luna ianuarie tanara fiind dusa la Spitalul Universitar, dupa care a ajuns la Fundeni. Cu toate acestea, Mihaela Niculescu a avut taria sa le impartasaseasca prietenilor momentele dificile prin care trece, presarand mesajul si cu putin umor… daca mai are careva puterea sa zambeasca.

“M-am casatorit nu cu cineva care sa imi fie alaturi la bine si la rau, cand sunt sanatoasa sau bolnava, ci cu boala insasi! Iar cavalerul nostru de onoare este Spitalul Universitar. Mai bine zis, gazda noastra”, a scris Mica pe Facebook, in luna ianuarie.

Mica a preferat sa urmeze o facultate de Limbi si Literaturi Straine in locul celei de Actorie si mai mult, a obtinut un doctorat summa cum laude la Oxford si Viena. Dupa ce a lucrat ca producator, redactor si traducator la editura Humanitas, Michaela s-a dedicat apoi activitatii in educatie, fiind lector universitar, si jobului de la IBM. Putini stiu ca Micaq stie nu mai putin de 6 limbi straine.

In varsta de 31 de ani, ea a fost diagnosticata cu o afectiune grava a ficatului, starea ei inrautatindu-se in ultimele zile. Mica a fost internata la Fundeni si, se pare, dupa ultimele evaluari, medicii nu i-au mai dat multe sanse la viata. Ieri, ea a fost intubata, dupa ce plamanii i-au cedat. Potrivit reprezentatilor spitalului, Mica sufera de ciroza in stare avansata si nu se mai pune problema unui transplant.

ARTICOLE SIMILARE

All That Jazz: Interviu cu Mihai Iordache

Cum ar fi arătat afișele unor filme celebre cu alți actori în rolurile principale

realitatea

Fiica cantaretei Nico are stofa de manechin!

Jamie Lee Curtis și Sigourney Weaver s-au îmbrăcat la fel la premiera unui film – FOTO

realitatea

ALEX VELEA e un canibal: uite ce a patit ANTONIA! Foto!

Puzzle Heidi Klum

realitatea

Scrie un comentariu