Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

PREZENTATOARE TV de la noi mutilata de un ginecolog

Inca o drama in showbizul romanesc. O prezentatoare de televiziune, care doreste sa ramana sub protectia anonimatului, a marturisit prin ce chinuri groaznice a trecut in timpul unui control ginecologic de rutina. Aceasta a marturisit ca a efectuat un test de sarcina care a iesit pozitiv si apoi a mers la ginecolog pentru analize, conform WowBiz.ro.

“Am găsit un cabinet la această adresă şi am fost acolo la un control pentru că aveam dureri. M-a urcat pe masă şi mi-a spus că am o rană de la un control anterior care trebuie cauterizată. Mi-a spus că durează vreo 10 minute şi o să fie bine, dar nu am semnat niciun act pentru vreo intervenţie întrucât nu ştiam exact ce urmează să facă. Apoi am simţit nişte dureri foarte mari, am început să ţip şi i-am spus să mă lase să mă dau jos de pe masă. Doctorul a început să urle la mine să tac din gură şi a bruscat-o şi pe prietena mea, care a încercat să îl oprească. Am văzut că sunt plină de sânge şi am tot ţipat: «Chemaţi poliţia! Mă omoară!» până am rămas inconştientă”, a mărturisit victima pentru Ring.

Dupa ce s-a trezit macelarita si plina de sange, tanara a ajuns la spitalul Universitar din Bucuresti unde a fost operata de urgenta. Interventia a fost cea care i-a salvat viata.
“Când a ajuns acolo, doctorii au început să se agite, să ţipe că are hemoragie. Nu ştiu ce chiuretaj i-a făcut acel doctor, că a nenorocit-o. A fost un caz destul de grav pentru că a pierdut foarte mult sânge”, a declarat asistenta care i-a fost alături în sala de operaţie.
“Ultimul lucru pe care mi-l aduc aminte este că am auzit nişte bubuituri şi vocea unui doctor care a pus mâna pe mine şi mi-a spus că sunt în siguranţă. Am fost internată 14 zile în spital până să-mi revin şi am fost operată. Am fost, pur şi simplu, măcelărită de acel medic în cabinetul lui. Acum am rămas fără un organ şi nu mai pot face copii toată viaţa. Doctoriţa care m-a operat în noaptea respectivă l-a sunat pe cel care m-a măcelărit, iar acesta a zis că a vrut să omoare demonul din mine”, ne-a declarat Lorena.
Pentru fapta lui, medicul de pe Calea Victoriei, Josef Kopp, ar putea plati cu libertatea: “Există un dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală gravă. Suntem pe parcursul procedurii de obţinere a documentelor legale care atestă numărul de zile de îngrijiri medicale, pierderea unui organ vital şi alte consecinţe”, a spus avocatul tinerei.
avort

avort 2Medicul insa se scuza si spune ca are acordul ei pentru interventia pe care i-a facut-o: “Ce s-a întâmplat cu ea, că nu mai ştiu?!… A fost la mine pentru o întrerupere de sarcină, a semnat, am acordul ei, îi ştiu situaţia. Cu acordul ei, nu am reuşit să opresc sângerarea şi am trimis-o la Spitalul de Urgenţă. I-am spus că nu pot să o opresc. I-am spus şi ei. (…) Dacă nu rezolvam problema cu Salvarea, murea la mine pe masă. ( …) Îmi pare rău”, a declarat Josef Kopp.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să te tunzi în funcție de personalitate

Cunoscut prezentator TV roman internat in stare grava!

Nunta OANEI ROMAN / Album FOTO

Julia Jianu s-a transformat in Marilyn Monroe

realitatea

Colega de apartament si toate lucrurile bune pe care le poti imparti cu ea

realitatea

BIANCA – meniul surprinzator de la NUNTA!

Scrie un comentariu