Home > Lifestyle > Stiri > MIRACOL: Primii paşi pentru Nesu

MIRACOL: Primii paşi pentru Nesu

În data de 10 mai 2011, Mihaita Nesu s-a accidentat la coloană în urma unei ciocniri cu coechipierul său Alje Schut la unul din antrenamentele echipei . Medicii nu îi dădeau prea multe şanse atunci. Nesu a fost supus unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută o vertebră fracturată din zona cervicală. După 195 de zile petrecute în spital şi în clinica de recuperare, “Bichonul” a fost externat. S-a retras în casa lui din Utrecht care a fost modificată pentru a-i putea fi utilă.

Dacă cei mai mulţi în condiţia lui şi-ar fi pierdut speranţa şi nu şi-ar fi dorit să mai trăiască, Nesu a sperat în fiecare zi că va reveni pe teren.  Şi nu a trecut nicio zi fără să lupte pentru că visul său să devină realitate. De la externare a clădit o fundaţie care îi ajută pe cei cu dezabilitati şi a fost implicat în diverse proiecte de ajutorare. Cel mai mare pas în recuperarea sa  sta mesajul postat de acesta pe contul său de Twitter: “Stau în picioare din nou şi îmi mişc un pic corpul după un an, graţie unui extraordinar aparat”.

Articole asemanatoare
Neşu – mesaj emoţionant pe Twitter

1 Response

  1. Sergiu Vladimir

    Felicitari ! Ai un suflet mare. Sa te ajute Dumnezeu sa te recuperezi total. Toti romanii iti tin pumnii si se roaga pentru tine.

Comenteaza acest articol

MIRACOL: Primii paşi pentru Nesu

by   1 min
1