Tabu
lifestyle

Tatuaje secrete

Dacă până acum câțiva ani, tatuajele însemnau o sirenă care fuma desenată stângaci pe o mână sau numele Rodica înconjurat de inimi sau fulgere, de ceva timp, tatuajele nu ne mai duc cu gândul la marinari, muncitori și pușcăriași. Mai nou, saloanele pentru tatuaje au modele separate, special concepute pentru femei. Tatuajele nu mai sunt ceva interzis, nu mai sunt dovada unui anumit statut social, iar dacă îți întrebi prietenele, s-ar putea să afli că și ele au unele despre care nu știai.

Gabriela.23 de ani, organizator  My Grandma’s Backyard.

Tatuajul Gabrielei îi acoperă o mare parte  din spate, „de fapt, sunt opt tatuaje, iar ansamblul nu este încă gata” ne spune ea. Totul a început atunci când Gabriela avea 17 ani, când și-a făcut un tatuaj deasupra fundului. Nu a fost foarte mulțumită de el, „nu e bătut deloc bine, dacă pui mâna, simți tușul sub piele”.

La doi ani de la prima încercare  s-a dus la salon cu gândul să corecteze imperfecțiunile; a decis, în schimb, să-l facă mai complex pentru a distrage atenția de la original. „M-a durut foarte tare, mi s-a făcut rău și acum mi-e un pic frică, dar nu vreau să rămân cu el neterminat”. De la a doua intervenție asupra tatuajului au mai trecut doi ani.

Suzi.23 de ani, web editor

.„Mi-am făcut tatuajul în aprilie, m-am dus cu o prietenă cu care stabilisem de ceva timp să mergem să ne tatuăm pentru că mi-era puțin frică  să merg singură”. Suzi și-a dorit întotdeauna un tatuaj micuț și drăguț care să nu fie plasat ostentativ, dar totuși să-l poată arăta ușor.

„Eu am copt mult și bine chestia asta și nu m-a lăsat în pace până nu l-am făcut“ spune Suzi; până și scrisul este al ei, iar cel care a făcut tatuajul l-a reprodus întocmai. Lolita înseamnă multe lucruri intime pentru ea, iar atunci când e întrebată, răspunde simplu „vine de la târfă” pentru că nu vrea să se complice.

Irina.28 de ani, interior designer.

Simbolurile chinezești de pe spatele Irinei ar trebui să însemne ceva, dar ea a uitat ce: „presupun că primul înseamnă dragoste, iar ultimul  înseamnă dăruire, de restul am uitat deși mi s-au părut extrem de interesante la momentul respectiv.“ Își propune mereu să meargă să întrebe la un salon, dar nu reușește să ajungă până la urmă.

Tatuajele au fost făcute acum câțiva ani, iar Irina nu a avut neplăceri din cauza lor, însă, toată lumea  mă întreabă ce înseamnă și eu nu știu ce să le răspund“.

Andra.21 de ani, studentă.

„Mi-am ales două tatuaje în locuri mai ascunse, unul este pe șold, iar celălalt este pe umăr, am preferat să fie mai discrete pentru că nu vreau  să le văd mereu de teamă să nu mă satur de ele”. Nu își face prea multe probleme și ne spune sincer că s-a gândit foarte bine și a căutat foarte mult atât modelele, cât și salonul unde să și le facă.

S-a întors în orașul natal, Ploiești, unde tocmai s-a deschis un salon nou. „În București nu îmi place  cum se bat tatuajele, sunt și locuri bune, dar eu am vrut să-mi placă și salonul și cel care urma să-mi facă tatuajul“.

ARTICOLE SIMILARE

Mel C se dă drept Victoria Beckham

realitatea

Concurs-Bilete la concertul Alessandro Safina /Incheiat

Mandy Moore s-a măritat pe ascuns

realitatea

Fostul “Burlac” de la Antena 1 isi face praf admiratoarele: “Băi obositelor, prostituatelor, hai sictir în p**a mea”

Restaurantul lui Jamie Oliver, distrus de protestatari

realitatea

Cornelia Catanga a ORBIT si e intr-o depresie crunta!

1 comentariu

Scrie un comentariu