Tabu
Image default
lifestyle

ShortsUP și Discovery România prezintă: Eroi contemporani

Vineri, 12 noiembrie, de la 20.00, la The ARK, o nouă selecție cu cele mai premiate scurtmetraje din lume vor fi prezentate de ShortsUP, împreună cu Discovery România, sub titlul Eroi contemporani. ShortsUP este un proiect ORICUM și Feeder.ro.

Din program fac parte două filme câștigătoare la BAFTA, trei nominalizate la Oscar, filmul care a obținut premiul publicului la Clermont-Ferrand în 2007 și marele câștigător la Clermont-Ferrand în 2008. Festivalul de la Clermont-Ferrand este cea mai prestigioasă competiție internațională dedicată exclusiv scurtmetrajelor.

Trailerul evenimentului poate fi văzut la adresa: .

Vor fi proiectate și șapte producții locale de scurtmetraj ale Discovery Channel, cu protagoniști români: un maratonist,un aeromodelist, un medic ce a profesat în cele mai îndepărtate regiuni din lume, un motociclist care a mers până în Mongolia, un scufundător, un constructor de motociclete și un practicant de parkour. Filmele Discovery România au câte 3 minute fiecare.

Scurtmetrajele prind viață la ShortsUP, căci unii dintre eroii din filmele Discovery se vor afla la eveniment, cu demonstrații live și fotografii din aventurile lor în jurul lumii.


Programul serii va fi completat de AMON, un DJ român ce abordează multiple genuri muzicale, între care funky, breaks și drum and bass.

Biletele pentru evenimentul ShortsUP de vineri pot fi cumpărate la intrare și oferă acces la întregul program: filme, muzică live și happeninguri. Prețul unui bilet este de 20 RON. The Ark este situat pe Calea Rahovei la nr 196 A (Uranus 150). Accesul se va face de la ora 19.30.

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine își ține bebelușul în brațe

realitatea

Heineken şi The Voyage prezintă cea de-a treia serie Dropped

“SUNT FERICITA!” Declaratia ANDREEI MARIN despre relatia cu medicul turc!

KIM KARDASHIAN: Dupa ce a nascut, se si marita!

Barmaniada, Working Flair and Exibition

realitatea

A înnebunit Alec Baldwin?

realitatea

Scrie un comentariu