Tabu
lifestyle

Ca-n filme: PROSTITUATA romanca se marita la Paris!

Pretty Woman in varianta de Dambovita, cu extensie pe Sena! Când a pus piciorul pentru prima oară în România, cu siguranţă că francezului Henry, un ins în vârstă de 36 de ani, nu i-a trecut nici o clipă prin minte că va fi prins în mijlocul unor evenimente care-i vor schimba complet viaţa. Distracţia tarifată cu Cristina, o prostituată autohtonă, s-a transformat, pe nesimţite, într-o poveste de dragoste care pare să se îndrepte către o căsătorie ce va fi oficiată chiar în Paris, Oraşul Luminilor, la picioarele Turnului Eiffel.
Drumurile făcute destul de des la apartamentul din Bucureşti în care Cristina îşi vindea trupul amatorilor de sex tarifat l-au făcut pe bărbatul din Hexagon să se îndrăgostească lulea de prostituata româncă. Partidele de amor plătit cu 200 de lei ora au fost înlocuite cu jurăminte de iubire, promisiuni de căsătorie în cadru feeric şi o viaţă trăită în tihnă pe malurile Senei. Sângele latin al clientului s-a înfierbântat atât de tare încât, într-o noapte, la chemarea fetei disperate, mai tânără cu 11 ani decât el, a scos-o din cuibuşorul în care aceasta ”producea” pentru trei proxeneţi care se ocupau de mica ei afacere. A urmat o cotonogeală zdravănă încasată de amorezul francez care a fost la un pas să fie şi electrocutat cu un aparat special şi răpirea fetei care i-a fost ”suflată” de sub nas şi sechestrată, undeva, la margine de Bucureşti.
Judiciariştii bucureşteni de la Secţia 20 şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 au pus, în mai puţin de 48 de ore, mâna pe răpitori. Probele adunate de echipa poliţişti-procurori au fost atât de solide încât cei trei proxeneţi au fost băgaţi la beci pentru cel puţin 29 de zile.
La reîntâlnirea emoţionantă care s-a derulat pe holurile secţiei de poliţie, după ce fata a fost eliberată, fostul client francez al fetei şi iubita lui, prostituata româncă, au oferit anchetatorilor momente tandre: s-au sărutat şi s-au îmbrăţişat îndelung. După ce a scăpat-o din ghearele proxeneţilor, francezul, care s-a mutat cu aleasa inimii lui într-un loc secret, i-a promis fetei, spun surse apropiate anchetei, că-i va pune verigheta pe deget într-un peisaj de vis, chiar în capitala Franţei, supranumită ”Oraşul Luminilor”.
La percheziţiile făcute în casa proxeneţilor de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 şi de poliţiştii de la Secţia 20 a fost descoperită o agendă în care indivizii îşi notau fiecare bănuţ produs de cele patru tinere pe care le ”păstoreau”. Zilnic, ”fetiţele” le băgau în buzunare peste 7.000 de lei, bani din care ele nu vedeau nici un leuţ. ”Peştii” plăteau chiria apartamentelor în care fetele se vindeau şi le lăsau în frifgidere câte ceva de mâncare. Agenda a fost aruncată în hazna, însă judiciariştii şi procurorul care se ocupă de caz au recuperat-o, au curăţat-o şi acum înscrisurile sunt probe la dosar.

Mai mult: Dragoste fără frontiere. Un francez îndrăgostit lulea a salvat o prostituată din ghearele proxeneţilor şi i-a promis că o face mireasă la Paris – Ştiri interne | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Gerard Butler: Jennifer Aniston are cele mai frumoase picioare de la Hollywood

realitatea

Madonna și Guy Ritchie divorțează pe 21 noiembrie la Londra

realitatea

Gillian Anderson a născut un băiețel

realitatea

„Suleyman Magnificul” versus “Romanii au talent”! Confruntarea de vineri seara

Sotul ANTONIEI despre relatia ei cu ALEX VELEA

SOTIA lui Alex Velea e prietena cu… ANTONIA? Foto care te pune pe ganduri!

Scrie un comentariu