Tabu
Image default
lifestyle

VIRGIN la 37 de ani! Fratele lui MIHAI TRAISTARIU s-a izolat ca un pustnic!

Mihai Traistariu are un frate, Vasile, ceva mai ciudat! Trăiește într-un apartament modest din Piatra-Neamț, izolat, ca un pustnic, și abia vorbește cu vecinii. Nu este interesat să relaționeze cu nimeni, nici măcar cu rudele, iar găsirea unei fete, spune el, este o misiune grea. Mai mult, cu greu familia poate lua legătura cu el din cauza refuzului său de a avea o viață socială normală. Vasile Trăistariu, în vârstă de 37 de ani, nu a fost așa dintotdeauna: este la bază profesor de desen, având o mare pasiune pentru pictură, dar și pentru culturism, făcând din el, cândva, un bărbat arătos.

”Dintotdeauna am fost singur. Nu am prieteni, nu am cu cine să discut. Sunt multe fete care vor să fie cu mine, dar mi-e greu să găsesc una. Sper să mă căsătoresc. Televizorul mă obosește și îmi ia din energii și din timp. Nu mă uit nici măcar la știri. M-am obișnuit așa, mă interiorizez mai bine și mă concentrez la treburile mele. La un moment dat simt nevoia să vorbesc cu cineva și când am nevoie vorbesc cu Dumnezeu. Cu Mihai m-am văzut acum o lună de zile. Mă ajută cu bani. Sora o văd mai rar, pentru că trebuie să ajung în Iași. De sărbători mai pictez icoane, trăiesc momentul ăla. Nu ies în oraș în noaptea de Revelion, nu sunt cu petrecerile. Nu prea vorbesc cu prietenii, doar mă mai întâlnesc cu colegii, cu ei mai vorbesc. Pictez mai frumos când sunt îndrăgostit. Acum sunt îndrăgostit, dar e mai complicat. E posibil sa nu îmi găsesc pe cineva ”, a povestit Vasile.

Crede că fratele său este virgin: Mihai Trăistariu suferă din cauza faptului că fratele său a ales acest mod de viață.

”Îmi spune că vine de la București cu energii negative, din cauza showbizului. Înainte făcea culturism, ieșea în oraș. S-a izolat: s-a schimbat. Merg la el cu sacoșele pline și nu-mi dă drumul la inerfon. Și la ușă, dacă apuc să intru în scară, stau jumătate de oră. Mă umliesc puțin. Dar m-aș bucura ca oamenii care îl văd prin Piatra să vorbească cu el, chiar dacă el nu vrea. Să-i spună că îl apreciază și să-i spună să se tundă. A avut relații cu fete, dar nu s-au finalizat. S-a ținut cu fete de mână, s-au sărutat, dar cam atât. Noi, eu și cu soră-mea, credem că nu a avut relații cu cineva. Nu reușesc să ajung la el, mi se pare ciudat. De ce îi aduc eu energiile negative? Este foarte credincios, m-aș bucura să ajungă la o mănăstire. Geniile așa au trăit, într-o ciudățenie a lor. Oamenii îi dau de mâncare, dar mă simt și prost. Că poate oamenii cred că nu îl ajut. Este foarte talentat, este genial, dar nu vrea să-l ajut. I-am organizat expoziții, a avut vânzări…”, a spus Mihai în lacrimi.

Mai mult: MOTIVUL TRISTEȚII lui Mihai Trăistariu! Unul dintre frați trăiește într-o izolare completă – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Whatever works – Taca taca. Lol. Lol.

realitatea

Pink Diva își găsește job

realitatea

Julia Roberts a scos din minți Biserica Catolică

realitatea

Rihanna nu vrea să pozeze în Playboy

realitatea

Exclusiv Tabu.ro: Interviu cu Andreea Boșneag!

realitatea

Madonna, socata ca Adele a fost calificata “prea grasa” de Karl Lagerfeld

Scrie un comentariu