Tabu
lifestyle

Iata UNDE si CUM s-a impuscat ADRIAN NASTASE / Foto din birou

Adrian Nastase, inainte de a se indrepta spre masina politistilor,  le-a spus anchetatorilor că vrea să urce până în casă pentru a lua câteva cărţi. Comisarul Nicolae Costea, unul dintre ofiţeri, l-a însoţit. “Domnule poliţist, o să aveţi un eveniment!”, i-a spus Năstase, cu voce stinsă, poliţistului. Cei doi au intrat în birou, iar Năstase a luat, dintr-un sertar, un pistol pe care şi l-a dus la tâmplă. “Nu faceţi asta!”, i-a strigat ofiţerul, care a reuşit să-i dea peste mână. Proiectilul l-a nimerit pe fostul premier în zona gâtului, câteva picături de sânge ajungând şi pe îmbrăcămintea anchetatorului de la Urmăriri. Vezi www.libertatea.ro

Conform analistului Radu Tudor, ministrul de interne Ioan Rus  l-ar fi sunat pe Adrian Năstase pentru a-l convinge ca toată procedura ridicării de la domiciliu să se desfăşoare în termeni agreaţi de comun acord. Năstase a replicat dur: “N-are nici un rost să insişti. Eu nu voi ajunge în arest. Voi decide singur ce am de făcut”. Tudor afirmă că, după acea discuţie, Rus a vorbit la telefon cu premierul Victor Ponta, căruia i-a comunicat că Năstase e pregătit să facă un gest dramatic.

Şi-a încercat arma în urmă cu câteva zile?

Descoperire-surpriză făcută de anchetatori în încăperea în care Adrian Năstase a încercat să se sinucidă. Conform Realitatea TV, în urma expertizei, anchetatorii au găsit încă două gloanţe în aceeaşi cameră. Despre unul dintre ele, aceştia susţin că nu a fost tras miercuri seara, ci cu câteva zile înainte de tentativa de sinucidere a fostului premier. În acest moment, oamenii legii nu pot estima cu exactitate când a fost tras, dar vor stabili definitiv în urma unei expertize. În schimb, glonţul cu care Năstase a încercat să se sinucidă a intrat prin gât, a ieşit din corp şi s-a înfipt în uşa camerei, unde a şi fost găsit.

Pistolul cu care Adrian Năstase a încercat să se sinucidă este model SMITH & WESSON CALIBRUL 38 SPECIAL, cel mai popular revolver din lume. Are şase gloanţe şi este celebru pentru precizia sa. Este folosit de forţele de poliţie şi de militari la antrenamente de tras la ţintă, în competiţii civile de tras la ţintă, pentru apărare personală şi pentru partide mici de vânătoare. Anchetatorii au ridicat ieri din locuinţa lui Năstase 18 arme de foc.

ARTICOLE SIMILARE

Megan Fox, captivată de ocult

realitatea

Cum să rămâi protejat de ploi și rafale de vânt în timpul excursiilor de pescuit?

Tabu Tabu

Ghici cine a luat cina la palatul Kensigton

realitatea

Madonna are un nou iubit tănăr – FOTO

realitatea

Make war, not love

realitatea

Avril Lavigne divorțează

realitatea

Scrie un comentariu