Tabu
Image default
lifestyle

HOROSCOP CHINEZESC 2013 – Anul Sarpelui de apa


Sobolanul (1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Pentru nativii in Sobolan, anul 2013 va fi dificil in sensul in care acestia vor avea 50%-50% sanse de reusita. Nu vor lipsi nici obstacolele, nici oportunitatile. Important este sa profite de acestea. Sobolanii vor trebui sa evite confruntarile, caci acest an s-ar putea sa fie dezamagitor pentru ei din punct de vedere al relatiilor de prietenie. Cat priveste cariera, 2013 pare un an cu noroc. Nativii vor fi apreciati pentru munca de calitate si sunt sanse mari de promovare. Relatia lor cu banii contine ceva magic, de aceea ar fi bine ca nativii in Sobolan sa investeasca in lucruri concrete. Sobolanii sunt considerati foarte atragatori pentru sexul opus si au acea abilitate de a cuceri indiferent de aspectul lor fizic. Totusi, in 2013, s-ar putea sa nu fie atat de norocosi in dragoste. Daca sunt singuri, sunt sanse mari sa intalneasca pe cineva special, dar le va lipsi sentimentul dragostei adevarate. Cei care sunt deja intr-o relatie, s-ar putea sa nu dispuna de prea mult timp pentru persoana iubita.
Cat priveste sanatatea, in 2013, Sobolanii vor fi mai predispusi la afecţiuni ale aparatului respirator, la viroze si boli infectioase. De aceea, este bine sa evitati vizitele la spital. De asemenea, daca aveti Sobolani in familie, este posibil ca acestia sa aiba nevoie de ingrijire pentru ca, din nefericire, toti nativii vor avea in 2013 probleme mai mici sau mai mari de sanatate.

Boul (1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Anul 2012 nu a fost prea bland cu nativii Bou si chiar si in 2013 acestia vor intamplina destule obstacole. Partea buna e ca, din 12 luni, 10 le vor fi favorabile. De obicei, nativii in Bou sunt foarte incapatinati si egomaniaci, iar acum este timpul sa invete arta compromisului. Pentru ca sunt fiinte foarte puternice, care de multe ori isi impun punctual de vedere cu forta, nativii pot avea de pierdut daca nu incearca sa-si tempereze agresivitatea innascuta. De la Sarpe, care domina anul 2013, acestia isi pot insusi cretivitatea si gentileţea pentru ca, daca vor sa obtina ceva, diplomatia este singura cale.
|n acest an, nativii in Bou pot avea o revelatie care ii va determina sa-si schimbe profesia. Noi oportunitati de a face bani le vor aparea in cale, asa ca, daca isi schimba sluba, este bine sa nu accepte un salariu mai mic. Daca isi programeaza interviuri, este bine sa dea dovada de integritate, sinceritate si profesionalism. Vor avea de castigat atat o slujba satisfacatoare cat si bani pe masura.
Pentru ca nu sunt extreme de sociabili, nativii in Bou prefera sa evite evenimentele mondene. Le plac relatiile sentimentale de durata, dar schimbarile de comportament ale partenerului ii deruteaza. Femeile, in general, dau dovada de prea putina feminitate. in acest an, este nevoie sa-si accepte slabiciunile si sa faca diferenta intre afectiune si entuziasm. Boii sunt compatibili, in acest interval, cu Iepurii si Maimutele.

Tigrul (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Pentru ca metalul este elementul lui 2013, avand o relatie distructiva cu elementul lemn al zodiei Tigru, nativii vor avea parte de un an neutru. O foarte mare influenţa, in anul Sarpelui, o va avea asupra lor cineva din zodiac Caine. Tigrii vor fi binecuvantati cu o stare buna de sanatate si multa energie. La munca, vor fi promovati, iar multi dintre nativi isi vor face planuri pentru a-si extinde familia.
|n cariera, sefii le vor aprecia eforturile si ii vor ajuta sa faca un pas inainte. Iar colegii le vor fi alaturi pentru indeplinirea planurilor. Cu toate acestea, 2013 nu va fi un an norocos cat priveste finantele pentru Tigri. |nainte de a merge la cumparaturi, este bine sa se asigure daca chiar au nevoie de acele lucruri sau nu.
Chiar daca sunt singuri sau casatoriti, 2013 este un an bun pentru Tigri la capitolul dragoste. Pentru femeile maritate, relatie se va consolida, iar sotul le va satisface din toate punctele de vedere. Pentru cele singure, poate aparea cineva important in viata lor. Nu sunt excluse cererile in casatorie. Avertisment: daca sunteti angrenati intr-o relatie, evitati sa luati in serios flirturile nevinovate.
Sanatatea Tigrilor nu va fi afectata semnificativ in 2013, nu se intrevad afectiuni importante. Cu toate acestea, este bine ca nativii sa aiba grija de starea lor de sanatate, sa nu sufere din cauza stresului de la job sau a depresiei.

ARTICOLE SIMILARE

ALEXANDRA STAN a incercat sa se sinucida!

Jean Paul Gaultier și Albă ca Zăpada

realitatea

DANNY DEVITO, prietenul mediului

Experiment! Ce se intampla la o banca de sperma!

Ghici cine…

realitatea

Mariana Mihuț

realitatea

Scrie un comentariu