Tabu
Image default
lifestyle

Anahi vorbeste despre anorexie: “Ajunsesem sa am 35 de kilograme!”

Anahi a vorbit despre problemele sale cu anorexia, pentru a-i sprijini pe cei care au de-a face cu aceasta boala cumplita. Declaratile ei sunt impresionante: a inteles cu greu cat de mult sufereau parintii ei si cat de mult rau isi facea din dorinta de a arata cat mai bine pe ecran.

Anahi marturiseste ca pe vremea cand era anorexica ajunsese sa cantareasca 35 de kilograme. Declaratiile artistei au avut loc pentru emisiunea “Obsesion: cuerpos que gritan”. Tanara a descris infernul prin care a trecut timp de cinci ani, cat a durat lupta cu boala.

“Atata de mult ma obisnuisem cu mine asa incat ajunsesem sa fiu fericita ca sunt o slabanoaga. Nu-mi dadeam seama ca trupul meu striga dupa ajutor. O data cu trecerea timpului, corpul meu a ajuns sa nu mai accepte alimente, pana cand inima mea a incetat sa bata pentru opt secunde. Cand m-am trezit am vazut cat sufera parintii mei si mi-am dat seama ca nu le pot face una ca asta si nu-mi pot face asta nici mie. Am ales sa traiesc si sa lupt cu mine insami ca sa pot merge mai departe, m-am transformat intr-o razboinica”, a declarat Anahi in cadrul primului episod, “Anorexia y bulimia”.

ARTICOLE SIMILARE

ALEXANDRA STAN – show interzis minorilor in SUA!

Cele mai bine imbracate vedete de la Oscaruri

realitatea

Desi mai putin afectat, segmentul de birouri nu scapă nici el de criză

realitatea

Eveniment unic în România – “Alt concurs naţional de coregrafie”

HS-505X – casti Genius pentru toti iubitorii de muzica!

Melanie Griffith – anii nu au iertat-o

realitatea

Scrie un comentariu