Tabu
lifestyle

O FATA cam uratica reprezinta Romania la MISS TEEN in Texas

Ilinca Şerban, o româncă de 16 ani, stabilită în Canada, a fost desemnată Miss Teen România 2012 şi va reprezenta ţara noastră în competiţia internaţională de frumuseţe Miss Teen 2012, care se desfăşoară, zilele acestea, în Huston, Texas, SUA. Ilinca va lupta pentru titlu cu candidate din 20 de ţări. Ea a plecat din România când avea 6 ani.

In urma urma selectiei organizate la inceputul lunii de catre agentia ExclusivEvent – detinatoarea licentei Miss Teen in Romania, a fost aleasa ca si reprezentanta a Romaniei in competitia internationala de frumusete Miss TEEN 2012 – Ilinca Serban, in varsta de 16 ani, 1.73 m inaltime, dimensiunile ei fiind 84-58-88.

Aflata la prima performanta de acest gen, proaspata detinatoare a titlului „Miss Teen Romania 2012″ ne reprezenta tara in perioada 25-30 iunie 2011 in Houston Texas USA, acolo unde va concura alaturi de candidate din alte 20 de tari, intr-una dintre cele mai importante competitii internationale de frumusete din lume, dedicate categoriei de varsta teen, 13-18 ani.

ARTICOLE SIMILARE

Ediție specială NexT la MÅ¢R

realitatea

Farmecul indiscret al infidelităţii

Ajutor umanitar pentru Daniel Răduță

realitatea

Winona Ryder, supărată că nu s-a împrietenit cu Angelina Jolie

realitatea

City break în Budapesta – ce să vezi în 3 zile și unde mănânci cel mai bine

Andreea Damian

Love story 29: Poveste de septembrie

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu