Home > Agenda > O FATA cam uratica reprezinta Romania la MISS TEEN in Texas

O FATA cam uratica reprezinta Romania la MISS TEEN in Texas

Ilinca Şerban, o româncă de 16 ani, stabilită în Canada, a fost desemnată Miss Teen România 2012 şi va reprezenta ţara noastră în competiţia internaţională de frumuseţe Miss Teen 2012, care se desfăşoară, zilele acestea, în Huston, Texas, SUA. Ilinca va lupta pentru titlu cu candidate din 20 de ţări. Ea a plecat din România când avea 6 ani.

In urma urma selectiei organizate la inceputul lunii de catre agentia ExclusivEvent – detinatoarea licentei Miss Teen in Romania, a fost aleasa ca si reprezentanta a Romaniei in competitia internationala de frumusete Miss TEEN 2012 – Ilinca Serban, in varsta de 16 ani, 1.73 m inaltime, dimensiunile ei fiind 84-58-88.

Aflata la prima performanta de acest gen, proaspata detinatoare a titlului „Miss Teen Romania 2012″ ne reprezenta tara in perioada 25-30 iunie 2011 in Houston Texas USA, acolo unde va concura alaturi de candidate din alte 20 de tari, intr-una dintre cele mai importante competitii internationale de frumusete din lume, dedicate categoriei de varsta teen, 13-18 ani.


Loading...

1 Response

  1. euuu

    E uratica rau, saraca… cine stie ce bani si ce relatii au adus-o pana aici..pacat ca ne face de ras tarisoara….

Comenteaza acest articol

O FATA cam uratica reprezinta Romania la MISS TEEN in Texas

by   1 min
1