Tabu
Image default
lifestyle

BEFORE & AFTER


Å¢i-ar plăcea să te reinventezi? Ai vrea să devii o divă dar nu știi de unde să începi mai intîi? E simplu… De pe Tabu.ro.

Începând cu luna martie, Tabu.ro are grijă de tine și îți oferă schimbarea mult visată. Ai toate șansele să devii răsfățata noastră. Ce înseamnă asta? Dacă ne convingi, vei beneficia de o schimbare de make-up, de coafură și de stil.

Pentru a participa la concurs trebuie să ne trimiți o fotografie cu tine pe adresa [email protected] și o scurtă poveste pentru a ne explica de ce tu ești cea care merită să beneficieze de o schimbare completă de look. În fiecare lună vom alege câte o câștigătoare.

În plus, Tabu și Samsung vor realiza un pictorial de fashion Diva Collection 2010 în luna noiembrie cu toate beneficiarele schimbării de look de până în acea lună.

Citeste regulamentul de participare!

www.samsungmobile.ro

ARTICOLE SIMILARE

OLIMPIADA: Programul romanilor AZI (ziua 3)

realitatea

Britney Spears nu poartă chiloți – FOTO

realitatea

Oprah îl trimite pe Chris Brown a terapeut!

realitatea

Lady GaGa, pe podium pentru Thierry Mugler – VIDEO

realitatea

Polanski regretă violul pe care l-a comis în 1977

realitatea

Tipologii gay

realitatea

2 comentarii

DoraRoxa 4 March 2010 at 15:56

Exista sau nu adresa de mail?

Răspunde
anahid2000 18 June 2010 at 23:34

Eu am un par foarte dificil care nu este nici drept nici cret,fra volum dar infoiat,firul subtire si par putin si nu am gasit nici un look care sa ma avantajeze pana acum. O alta problem a este ca am cearcane foarte pronuntate si orice machiaj as folosi,nu am cum sa le ascund iar anticercanele nu ajuta aproape deloc. Sunt complexata din cauza asta pt ca mai tot timpul aud comentarii de genul “Ce ai facut azi noapte?” sau ” Ai plans azi?”! Sper sa ma puteti ajuta!

Răspunde

Scrie un comentariu