Tabu
lifestyle

CE frumoasa e IUBITA lui IANTU! Uite FOTO!

Virgil Iantu e foarte discret cand vine vorba de viata sa de familie. Tocmai de aceea, in afara de faptul ca a anuntat ca a devenit tatic, Virgil nu s-a mandrit pana acum cu jumatatea lui, cea alaturi de care are o relatie frumoasa si solida de aproape 10 ani.
Intrebat de ce nu s-a casatorit pana acum, prezentatorul a spus ca “nu a fost sa fie”, insa faptul ca nu sunt uniti in fata legii nu ii impiedica pe el si pe Roxana sa traiasca fericiti alaturi de comoara lor, micuta Jasmina.
In ceea ce priveste secretul relatiei lor, prezentatorul spune ca aceasta dureaza de atat de mult timp datorita comunicarii dintre el si frumoasa Roxana: “Suntem amandoi foarte relaxati, avem o comunicare foarte buna. Roxana stie ca-mi place sa ies cu prietenii, iar eu nu am probleme cand ea vrea sa plece cu o prietena pe undeva, sa se destinda”, a spus Iantu, conform perfecte.ro.
Cei doi s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru emisiunea “Vrei sa fii miliardar?”, s-au indragostit si cu timpul au devenit un cuplu, chiar daca la acea vreme Roxana era casatorita. Ea a divortat de sot si, imediat dupa pronuntarea sentintei, s-a mutat in apartamentul lui Virgil.

ARTICOLE SIMILARE

ŞOCANT! Îşi LING GLOBII OCULARI pentru stimulare SEXUALĂ

Brad Pitt și Angelina Jolie și-au luat casă de 40 de milioane $

realitatea

TABU Soiree la Readers cu Sandra Pralong / 21 FOTO

realitatea

Rachel Weisz va filma în România

realitatea

“După dealuri”, acum pe DVD

Lindsay Lohan a pozat pentru Terry Richardson – FOTO

realitatea

Scrie un comentariu