Home > Agenda > stiri > A înnebunit Megan Fox?

A înnebunit Megan Fox?

Megan Fox nu prea are toate țiglele pe casă. Cel puțin așa se înțelege din ultimul ei interviu, acordat revistei Allure. Megan a făcut o serie de afirmații care indică faptul că nu este tocmai o persoană ca toate celelalte.

Fox a declarat că ar prefera să moară de foame decât să se apuce să gătească ceva de una singură și că ea crede că ar putea petrece o săptămână întreagă fără să mănânce. Actrița a mai adăugat că ar trăi fără nicio problemă dacă nu ar vorbi cu alt om timp de mai multe săptămâni și că urăște să i se spună că e talentată sau că e o vedetă.

Megan nu s-a oprit aici cu declarațiile șocante. Atunci când a venit vorva despre paparazzi a început să folosească un limbaj mult prea colorat pentru o femeie și a zis: "Nu sunt vreo ****** de starletă de reality show care cerșește atenția presei. Eu mă duc la muncă și încerc să joc diverse personaje, încerc să fiu serioasă și între timp mi se întâmplă tot ******* ăsta(cu paparazzi). Mă enervează la culme".

Fox a vorbit și despre faptul că suferă de sindromul obsesiv compulsiv spunând că lucrurile "nu sunt ok, adică ori de câte ori cineva trage apa, toate bacteriile sunt împroșcate în aer și nu vreau să trec cu gura pe acolo".

Articole asemanatoare
Kim Kardashian și-a riscat viața să slăbească. Dietele mortale de la Hollywood
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Dieta Paleo, preferata de Megan Fox!
Implantul mamar – Riscuri și cum alegi ce ți se potrivește

Loading...

Comenteaza acest articol

A înnebunit Megan Fox?

by realitatea   1 min
0