Tabu
Image default
CULTURESlider

Celebritati nascute pe 23 iulie!

Daniel Radcliffe

Nascut pe 23 iulie 1989 in Londra, Anglia.

Este un actor britanic cunoscut indeosebi pentru rolul principal din seria “Harry Potter”, rol cu care a si debutat in 2000. Au urmat apoi aparitiile in serialul de televiziune “Extras” si filmul “December Boys” pentru care Radcliffe a trebuit sa se pregateasca pentru a obtine un accent australian.  In 2006 portretul sau a fost prezentat la National Portrait Gallery, iar in 2007 a dat lovitura cu rolul din “Equus” o readaptare a piesei lui Petter Shaffer.

Slash  slahs

Nascut pe 23 iulie 1965 in Hampstead, Londra, Anglia.

Saul Hudson sau Slash, asa cum e cunoscut pentru public, este un compozitor si muzician britanic considerat unul dintre cei mai buni chitaristi ai tuturor timpurilor. Este cunoscut mai ales ca fost chitarist al trupei “Guns N’ Roses” alaturi de care a inregistrat un success atat de mare incat a fost supranumit “al 8-lea zeu al muzicii rock”. A fost clasat pe locul 6 de Guitar World în topul “The 100 Greatest Guitar Solos” din 2008 datorita solo-ului din piesa „November Rain”, iar din 2008 si- inceput cariera solo, odata cu inregistrarea primului sau album, intitulat „Slash”, lansat in aprilie 2010.

Michelle Williams

Nascuta in 23 iulie 2980, Rockford, Illinois.

Tenitra Michelle Williams, cunoscuta ca Michelle Williams, este o cantareata, producatoare si actrita americana. Este cunoscuta mai bine ca fiind una dintre cele trei componente ale formatiei R&B Destiny’s Child, formatia feminina cu cele mai bune vanzari din toate timpurile. In 2002, dupa o serie de succese alaturi de Destiny’s Child, Williams isi lanseaza primul album solo, “Heart to Yours”, album ce a devenit cel mai bine vandut album gospel din anul acela. Albumul a fost urmat de “Do You Know”, lansat in 2004. Desi a devenit o foarte cunoscuta si apreciata cantareata, Michelle Williams este si o actrita de televiziune si Broadway.

ARTICOLE SIMILARE

7 poziții de yoga super eficiente pentru a avea sâni frumoși

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 16 martie

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Roisin Murphy, despre accidente fericite

realitatea

8 tradiții unice care sunt îmbrățișate cu mândrie de femei din diferite țări

Andreea Damian

Filmul „Mank”, o odă somptuoasă pentru vechiul Hollywood

Andreea Damian

Scrie un comentariu