Tabu
CULTURESlider

Celebritati nascute pe 23 iulie!

Daniel Radcliffe

Nascut pe 23 iulie 1989 in Londra, Anglia.

Este un actor britanic cunoscut indeosebi pentru rolul principal din seria “Harry Potter”, rol cu care a si debutat in 2000. Au urmat apoi aparitiile in serialul de televiziune “Extras” si filmul “December Boys” pentru care Radcliffe a trebuit sa se pregateasca pentru a obtine un accent australian.  In 2006 portretul sau a fost prezentat la National Portrait Gallery, iar in 2007 a dat lovitura cu rolul din “Equus” o readaptare a piesei lui Petter Shaffer.

Slash  slahs

Nascut pe 23 iulie 1965 in Hampstead, Londra, Anglia.

Saul Hudson sau Slash, asa cum e cunoscut pentru public, este un compozitor si muzician britanic considerat unul dintre cei mai buni chitaristi ai tuturor timpurilor. Este cunoscut mai ales ca fost chitarist al trupei “Guns N’ Roses” alaturi de care a inregistrat un success atat de mare incat a fost supranumit “al 8-lea zeu al muzicii rock”. A fost clasat pe locul 6 de Guitar World în topul “The 100 Greatest Guitar Solos” din 2008 datorita solo-ului din piesa „November Rain”, iar din 2008 si- inceput cariera solo, odata cu inregistrarea primului sau album, intitulat „Slash”, lansat in aprilie 2010.

Michelle Williams

Nascuta in 23 iulie 2980, Rockford, Illinois.

Tenitra Michelle Williams, cunoscuta ca Michelle Williams, este o cantareata, producatoare si actrita americana. Este cunoscuta mai bine ca fiind una dintre cele trei componente ale formatiei R&B Destiny’s Child, formatia feminina cu cele mai bune vanzari din toate timpurile. In 2002, dupa o serie de succese alaturi de Destiny’s Child, Williams isi lanseaza primul album solo, “Heart to Yours”, album ce a devenit cel mai bine vandut album gospel din anul acela. Albumul a fost urmat de “Do You Know”, lansat in 2004. Desi a devenit o foarte cunoscuta si apreciata cantareata, Michelle Williams este si o actrita de televiziune si Broadway.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață

Andreea Damian

EXCLUSIV: Vezi detalii de la nunta lui Connect-R!

Cum să rezolvi problemele de cuplu cauzate de apariția copilului

Andreea Damian

Geneva LIVE ⎢ Un spectacol de operă cu o scenografie superbă

Ciocîrlan

Ozana Barabancea a petrecut Revelionul la mănăstire, singură. De ce a făcut această alegere

Andreea Damian

Când și unde se vor cununa religios Simona Halep și Toni Iuruc

Andreea Damian

Scrie un comentariu