Tabu
PEOPLESlider

În ce emisiune va apărea Mihai Bendeac la PRO TV

Mihai Bendeac a luat pe toată lumea prin surprindere când a decis să părăsească postul Antena 1, unde era jurat la iUmor.

N-a ezitat și a semnat cu postul concurent, Pro TV. Trustul din Pache Protopopescu i-ar fi propus lui Mihai Bendeac rolul de jurat de la „Românii au Talent”, potrivit Fanatik.

Nu este pentru prima dată când PRO TV îi propune lui Mihai Bendeac să vină la masa juraților „Românii au talent”. În trecut, el i-a refuzat și a ales să rămână la iUmor, dar lucrurile s-au schimbat acum.

În urmă cu câțiva ani, el declarase că emisiunea „Românii au talent” de la PRO TV are nevoie de nebunia lui și de o schimbare.

„Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca și persoană, la mine ca și artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru Românii au talent. Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie”, spunea Mihai Bendeac acum ceva timp, potrivit Fanatik.

Momentan, Mihai Bendeac nu poate apărea la PRO TV din cauza scandalului pe care îl are cu șefii de la Antena 1. Cel puțin până în vara acestui an, el nu mai are voie să apară la televizor. Actorul riscă să plătească daune contractuale în valoare de sute de mii de euro dacă nu va respecta contractul pe care îl semnase cu Antena 1.

S-a mai zvonit că Mihai Bendeac va face și o producție de comedie la PRO TV și că deja s-a apucat să lucreze la scenariu.

ARTICOLE SIMILARE

7 alimente care te vor ajuta să ai gene lungi

Andreea Damian

Solistul Tudor Turcu îi face botezul fiicei sale mici în acest weekend

Tabu Tabu

Avem prea mulți bani așa că tăiem copaci și umplem parcurile cu statui

Dora Constantinovici

Mesajul emoționat scris de Bogdan Vlădău pentru fiica sa abia născută

Tabu Tabu

Semnele prin care pielea îți arată că-ți lipsește vitamina D

Andreea Damian

Paradoxul pierderii fertilității în căutarea perfecțiunii masculine

realitatea

Scrie un comentariu