Home > Agenda > stiri > DE CE plange OANA ROMAN!

DE CE plange OANA ROMAN!

Oana Roman a izbucnit in plans in direct ieri in timpul emisiunii pe care o prezina la Kanal D. Tatăl prezentatoarei TV, politicianul Petre Roman,  i-a urat fiicei sale ”la mulți ani”, în direct din  Suedia.

”Sunt în aeroport la Stockholm, îmi era imposibil să fiu alături  de tine astăzi, dar mă bucur că am posibilitatea să îți urez «la mulți ani»”,  i-a spus Petre Roman.

Telefonul primit de la tatăl ei s-a dovedit extrem  de emoționant pentru Oana, care nu a putut să-și stăpânească lacrimile.

”Nu l-am văzut de mult timp. Am încercat să fiu tare, dar când i-am  auzit vocea nu am putut să mă abțin””, a mărturisit Prezentatoarea TV.

Oana Roman își serbează ziua de naștere azi, iar tatăl ei i-a promis  că o să facă tot posibilul să fie alături de ea.

Oana a primit cadouri  în avans. Mihaela Borcea i-a oferit un inel și o pereche de cercei, iar mama ei,  Mioara Roman a promis că îi face cadou un covor cu valoare  sentimentală.

”Eu vreau să-ți dau cadou un covor pe care l-am primit eu  în 1964, în Tunisia, de la un guvernator care m-a felicitat pentru araba pe care  o vorbeam”, i-a spus Mioara Roman.

Oana Roman face petrecere mare, mâine, la un salon luxos de evenimente din  Capitală și a pregătit un meniu sofisticat pentru invitații săi. După 7 ani de  când nu a mai făcut petrecere de ziua ei, anul acesta, Oana Roman s-a decis sa  sărbătoreasca ziua de naștere printr-o mega-petrecere, mai ales că vedeta îl va prezenta cu aceasta ocazie pe noul său iubit,  Marius, prietenilor și apropiaților săi.

Mai mult: Petre Roman și-a făcut fiica să plângă, în direct la TV – FOTO – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
Sotia lui PETRE ROMAN in depresie
Nunta OANEI ROMAN / Album FOTO
Uite cum arata fiul lui Petre Roman la 4 ani si jumatate
Cum a evitat-o Petre Roman pe fosta nevastă la cununia fiicei lor!

Comenteaza acest articol

DE CE plange OANA ROMAN!

by   1 min
0