Tabu
lifestyle

28 de ani, vârsta ideală pentru curele de slăbire

Ăsta e o știre destul de tristă pentru orice început de an. Specialiștii sunt de părere că dietele cele mai eficiente sunt cele făcute la 28 de ani. Explicația lor este simplă: la această vârstă, femeile au mai mult timp și voință decât în alte momente ale vieții lor. În plus, aceasta este vârsta la care reprezentantele sexului frumos ating punctul culminant al preocupării față de kilogramele în plus. Aceste date au fost adunate în urma unui studiu recent.

La polul opus sunt femeile care au trecut de treizeci de ani care, în cele mai multe dintre cazuri, sunt prea ocupate ca să mai fie atente la greutate. Femeile trecute de patruzeci sau cincizeci de ani sunt din ce în ce mai puțin interesate de o siluetă perfectă. 38% dintre femeile chestionate au recunoscut că silueta nu mai este o prioritate.

Studiul, efectuat pe 3.000 de femei din Marea Britanie, a scos la iveală că cele mai multe dintre femei au ținut cel puțin două cure de slăbire în anul care a trecut și că, din păcate, cel puțin una dintre acestea a fost un eșec total.

"Femeile se căsătoresc din ce în ce mai târziu, iar multe dintre cele care au 28 de ani sunt încă nemăritate, iar acest lucru explică de ce la această vârstă ele sunt extrem de interesate să arate cât mai bine, mânâncă sănătos și reușesc să-și mențină siluetele. În plus, la 28 de ani, femeile au o carieră ascendentă și sunt extrem de active, ceea ce le ajută să slăbească.", a explicat coordonatoarea studiului.

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Garner însărcinată cu al 2-lea copil

realitatea

Jesse James o vrea înnapoi pe Sandra Bullock

realitatea

George Clooney: Brad Pitt e rău!

realitatea

Lui Anne Hathaway îi place să filmeze dezbrăcată

realitatea

Alina Cojocaru și Opera București, la Madrid

realitatea

Lista tuturor obiectelor din cadrul sales-ului caritabil Tabu, partea a doua!

realitatea

Scrie un comentariu