Home > Lifestyle > Stiri > Debut Nona Inescu

Debut Nona Inescu

Text: Ioana Ulmeanu
Foto: Roald Aron
Machiaj: Mirela Vescan

Nona Inescu este elevă în clasa a XII-a la Åžcoala Centrală din București. Nu are o relație prea prietenoasă cu școala dar s-a hotărât să facă multe lucruri în afara programei de învățământ. În urmă cu doi ani s-a apucat în joacă de ilustrație și lucrările i-au fost publicate în revista Omagiu.

A urmat apoi pregătirea unui performance despre siamezi împreună cu prietenul ei, Vlad, la Londra. Iar de acolo s-a născut ideea de codependency suit, care a devenit un proiect de design bine documentat și o serie de costume pentru siamezi, pentru care i-a cerut ajutorul designerului Ana Alexe și care a constituit aplicația ei pentru Chelsea College of Art and Design, școala pe care o va urma din toamnă.

În rest, este o adolescentă normală, căreia îi plac creațiile Anei Alexe, ale lui Lucian Broscățean sau ale Smarandei Almășan, care merge pe bicicletă, se uită la filme, este inspirată de școala belgiană de design și vinde obiecte de colecție amintind de perioada comunistă pe pingpongshop.tumblr.com. Își dorește să facă mai departe design, dar nu așa cum se practică în România, iar noi știm că este pe drumul cel bun și așteptăm să auzim lucruri mari despre ea.

Articole asemanatoare
SALATOTECA TABU PREZINTĂ: PUI SERIOS CU CHEF DE SFECLĂ și PUI LĂMÂIOS
Crud, dar adevarat – traficul de organe
Alaptatul in public – un subiect Tabu?
10 lucruri pe care orice femeie pana in 30 de ani ar trebui sa le bifeze!

Loading...

Comenteaza acest articol

Debut Nona Inescu

by realitatea   1 min
0