Home > Agenda > 10 filme de vazut la cinema in luna august

10 filme de vazut la cinema in luna august

Pentru cei care nu pleaca in luna august in vacanta si pentru cei care nu isi petrec weekend-urile la mare, caldura va fi cu siguranta dificil de suportat. Si ce solutia mai buna anti-canicula decat cinematografele bucurestene dotate cu aer conditionat? Luna august este o luna in care puteti vedea in sfarsit filme indelung asteptate. Filme bune, filme amuzante, filme biografice, filme excentrice. Un pahar de bere, o punga de popcorn, racoare si un film bun – aceasta este reteta mea pentru sfarsitul de saptamana torid petrecut in Bucuresti. Iar Public Enemies, The Taking of Pelham 1 2 3, The Proposal, Spread, Che, Bruno, Cheri, Ice Age: Dawn of the Dinosaurs, Coco Avant Chanel si Harry Potter and the Half-Blood Prince sunt prieteni de nadejde dornici sa va insoteasca in aceasta mini-aventura de relaxare.

1.The Taking of Pelham
1 2 3 The Taking of Pelham 1 2 3 este un remake dupa un film din 1974 si, in acelasi timp, un film deloc original. Adica face parte din categoria "just another action movie", destul de plin de clisee si lipsit de suspansul necesar. Ceea ce salveaza filmul este interpretarea foarte buna a celor doi actori din rolurile principale – Denzel Washington si John Travolta. Macar pentru jocul de-a soarecele si pisica jucat intens de cei doi, filmul The Taking of Pelham 1 2 3 ramane un film care merita vazut.

2. The Proposal
Sandra Bullock vrea sa ne demonstreze inca o data ca nu si-a iesit din mana si mai poate sa aduca milioane de oameni in salile de cinematograf. Chiar si cu o comedie romantica numita sugestiv The Proposal. Un chick flick destul de plin de clisee, dar reusit, genul de film care reuseste sa atraga atentia prin buna realizare si prin rasetele pe care le va starni in anumite momente deosebit de bine jucate. Jos palaria pentru Sandra Bullock si Ryan Reynolds, doi actori de comedie foarte talentati si perfectionisti, care reusesc pe bune sa ridice o comedie ce avea toate sansele sa fie o dezamagire. Asadar, va invit sa va delectati la cinema cu The Proposal incepand cu data 14 august 2009 cand va avea loc premiera.

citeste mai departe pe 24fun.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

10 filme de vazut la cinema in luna august

by realitatea   1 min
0