Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Oh là là! Un designer celebru creează o linie de machiaj

Alber Elbaz se numără printre cei mai de seamă designeri contemporani iar această colaborare cu Lancôme face deliciul tuturor iubitorilor de modă și frumusețe. Când afli că un designer de categoria lui Elbaz se implică într-un proiect pentru realizarea unei linii de machiaj, nu poți decât să aștepți să fii surprinsă.

Ce și-a imaginat Alber Elbaz? Totul începe pe malurile Senei, unde a sosit vremea spectacolului. În jurul podiumului, mulţimea suspină “Oh là là!”. Atmosfera este electrică, vibrează de acorduri frivole de nebunie, ajungând în pragul extravaganţei! Pe măsură ce luminile se estompează şi se lasă tăcerea, numai ochii audienţei se mai văd şi gene, gene peste tot. .

Hypnôse Doll Eyes, Hypnôse Star, Hypnôse Drama sau pur şi simplu miticul Hypnôse: fiecare mascara se poate mândri cu propria putere unică şi este disponibil într-o nuanţă nouă de negru profund. Acum, datorită mâinii pricepute a lui Alber Elbaz, fiecare mascara primeşte o nouă viaţă de lux – pur şi simplu irezistibilă!

Realizată în jurul acelei mascara pe care trebuie să o ai („must have mascara”), Hypnôse oferă o colecţie completă pentru ochi frumoşi, incluzând Hypnôse Palette, colecţia de farduri de ochi Lancôme, restilizată de Alber Elbaz în variantele Doll Eyes, Star Eyes şi Drama Eyes.

Fiecare paletă de farduri oferă un rezultat diferit într-o manieră simplă: nuanţe proaspete şi naturale pentru o privire larg deschisă, cu varianta Doll Eyes, armonii chiic şi elegante pentru un aspect sofisticat, cu varianta Star Eyes şi, în cele din urmă, nuanţe intense şi fumurii pentru varianta spectaculoasă Drama Eyes.

Hypnôse
mai oferă şi monofarduri de ochi luminoase, din nou decorate cu motive cu buline, inimă sau stea.

În cel din urmă, într-o declaraţie finală a iubirii sale pentru linii îndrăzneţe şi excesive, Alber Elbaz îşi completează colecţia sa temporară cu gene false ambalate în casete ilustrate, reprezentând o interpretare modernă a tradiţiei originale Lancôme. Impregnat cu un simţ voios al extravaganţei, acest accesoriu uşor ca fulgul oferă o frumuseţe XXL – un mod total nou de a vă cultiva frumuseţea printr-o metodă distractivă, modernă şi frivolă.
.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să calmezi rapid arsurile solare de pe față?

Andreea Damian

Incearca machiajul cu gri pentru ochi albastri

realitatea

Secretul pe care Kate Moss l-a ţinut ascuns timp de 26 de ani

MIHAI BENDEAC – mesaj halucinant despre ROXANA VANCEA

O vedeta de la noi, la a cincea operaţie la sâni!

Supa de morcovi copti /Reteta de iarna de la Adriana Parissi : SUPA DE MORCOVI

Scrie un comentariu