Home > Agenda > stiri > EA a fost MAREA IUBIRE a lui Pepe!

EA a fost MAREA IUBIRE a lui Pepe!


Cu ceva timp inainte ca Oana Zavoranu sau Raluca Pastrama sa apara in viata lui, Pepe a fost indragostit, timp de cinci ani, de o blonda frumoasa, cu aproape zece ani mai mare decat el.

La sfarsitul anilor ’90, pe vremea cand cucerea publicul cu “Latin Expres”, Pepe s-a indragostit de o femeie de afaceri, Dana Gheorghe, cu aproape zece ani mai mare decat el, insa diferenta de varsta este insesizabila, pentru ca tanara arata foarte bine. La acea vreme, blonda era considerata drept una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul romanesc.

Frumoasa Gheorghe l-a cucerit pe cantaret inca de la primele intalniri. “Era extrem de fascinat de ea si numai despre Dana vorbea cand se intalnea cu noi! Nu avea alt subiect de conversatie”, a povestit un apropiat al lui Pepe, pentru WOWbiz.ro.

Desi toata lumea se astepta ca, dupa cei cinci ani de relatie, cei doi sa se casatoreasca, relatia lor s-a incheiat foarte discret, fara discutii in public, fara mediatizare. Ulterior, cantaretul a intalnit-o pe Oana Zavoranu, iar Dana s-a indragostit de fotbalistul Bogdan Mara, alturi de care are acum gemeni in varsta de doi ani.

Articole asemanatoare
RALUCA PASTRAMA ii face al doilea copil lui PEPE
ZAVO spune ca PEPE a batut-o la betie! SEX in grup si alte dezvaluiri! Adevar sau razbunare?
FOTO de la botezul fetitei lui CONNECT-R
CUTREMUR in Antena 1: ce vedete vin, ce vedete pleaca

Loading...

Comenteaza acest articol

EA a fost MAREA IUBIRE a lui Pepe!

by   1 min
0