Tabu
lifestyle

Franke a celebrat 15 ani în România

Franke, lider mondial în producția de sisteme de bucătărie, anunță cu bucurie aniversarea a 15 ani de succes pe piața din România.

Renumit pentru funcționalitatea avansată a produselor și designul lor distinctiv, brandul Franke a reușit să se impună ca lider al pieței de electrocasnice premium din România prin produse și servicii de înaltă calitate. De-a lungul anilor, Franke și-a extins prezența la nivel național ajungând la 22 de showroom-uri partenere.

Parte din grupul elvețian Franke Artemis cu o experiență de 100 ani, Franke oferă clienților posibilitatea de a-și exprima stilul personal prin sistemele de bucătărie alese și de a transforma timpul petrecut în bucătărie într-o pasiune, nu doar o obligație. În prezent produsele Franke sunt folosite în bucătăriile a peste 100 de milioane de locuințe din întreaga lume.

Sesizarea oportunităților în fiecare provocare întâlnită dar și plasarea consumatorilor în centrul tuturor activităților au devenit factorii cheie din spatele poveștii de succes a companiei Franke în România.

„Mă simt onorat să fac parte din echipa Franke şi să contribui la scrierea istoriei companiei prin excelența tehnologică, calitatea şi design-ul inovator. Suntem convinși că prin multă muncă și devotament, vom ajunge să celebram cu mare fast 100 de ani de existență în România”, a declarat Florin Porojan, Director General Franke România.

Activitățile Franke din ultimii ani nu s-au bazat doar pe dezvoltarea unor sisteme inovative de o calitate superioară ci și prin susținerea domeniului gastronomic. De la sponsorizarea renumitului show de televiziune MasterChef până la aducerea marilor maeștri ai bucătăriei internaţionale aproape de publicul larg prin lansarea pe piața locală a cărții autobiografice a lui Anthony Bourdain, Franke a fost alături de cei care investesc pasiune în acest domeniu. Anul acesta, Franke continuă acest demers, anunțând asocierea cu Chef-ul elvețian Jakob Hausmann care va promova produsele Franke în acțiunile sale.

Cu ocazia aniversării celor 15 ani, Franke editează cartea de bucate „Franke’s Treats”. Cartea este un proiect special dedicat pasionaților de gastronomie, iar în ea se regăsesc atât rețetele celebrului Chef Hausmann dar și rețetele adunate de pe pagina de Facebook Bucataria de Arta.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

ALINA si CRISTI BORCEA au conturi false de Facebook pe care apar POZE NUD!

Ghici cine își ține băiețelul în brațe

realitatea

Madonna, școlăriță brunetă

realitatea

Leonardo DiCaprio s-a despărțit de Bar Rafaeli

realitatea

Carmen Electra se dezbracă în curtea proprie

realitatea

SILVIU PRIGOANA despre divortul de ADRIANA BAHMUTEANU

Scrie un comentariu