Tabu
lifestyle

Noul zid al Europei?

Tarile din Est – spun sub diverse forme diversi investitori, comentatori, economisti – “ar putea fi subprimele Europei”. E o eticheta de cosmar, care supune proiectul Europei unite, in perioada care urmeaza, celui mai sever test de la caderea Zidului Berlinului incoace.

Dar chiar urmeaza un “Götter dömmerung financiar“, dupa cum profeteste “Daily Telegraph“, sau un “Stalingrad monetar“, in formularea “Die Presse“? Nu cumva e vorba, de fapt, doar de nevrozele unei lumi cutremurate de criza? Si, daca ar fi asa, poate scapa repede regiunea de etichetele pe care le-a primit pe neasteptate?

 Mare parte dintre oamenii de afaceri romani consultati de MONEY EXPRESS comenteaza ca agentiile de rating – care sunt parte a problemei subprimelor, de vreme ce au dat ratinguri bune pe credite riscante – ar trebui “sa-si rezolve propria problema de credibilitate“, dupa cum spune Bidian de la Kiwi Finance. Sunt deci creditele date Estului noile subprime? Opinia generala a oamenilor de afaceri consultati de MONEY EXPRESS este ca nu. Apar, totusi, nuante. Citeste aici  care sunt acestea.

ARTICOLE SIMILARE

Britney renunță la ordinul de restricție

realitatea

Homofobia: un studiu de caz

Michael Jackson urma să regizeze un film despre copiii din orfelinate

realitatea

Pink a devenit tatuaj pe piciorul fostului soț

realitatea

7 idei de cadouri personalizate pentru un Crăciun plin de semnificație

Tabu Tabu

Ecologie personală

realitatea

Scrie un comentariu